Valószínűleg nem ment nekik jól a dolog, ezért kellett egy oktatófilm a témáról.

A tanulságos oktatófilm 1967-ben készült, és kifejezetten barna hajú nőkkel történő bánásmódról szól, ami azt sugallja, hogy valahol léteznek egyéb dokumentumfilmek, amelyek szőkékről, vörösekről szólnak. Mit is látunk ebben a mai szemmel nézve igen szórakoztató videóban?

Az első, hogy késs el a randiról! Így fontos, elfoglalt embernek fogsz tűnni! Azt fogja érezni, hogy nem tartod őt fontosnak. Elvégre egy nehezen megszerezhető férfi vagy, és ez remek első benyomást fog tenni rá.

Ez persze csak poén, a film elején azt sorolják fel, hogyan viselkedik egy igazi bunkó. A haditengerészetnél is tudják, milyen is egy igazi úriember. Legyünk pontosak, nyissuk ki az ajtót a hölgy előtt, segítsük le róla a kabátot, étteremben ő ülhessen a legjobb helyre. Megtudjuk, hogyan kell kezet nyújtani egy hölgynek társaságban, mondjuk egy partin, ahol tengernagyok is vannak. Hogy ez a kisfilm mennyire volt sikeres, azt nem tudjuk – a tisztek körében talán igen, de valami azt súgja, hogy a rangban és a társadalmi ranglétrán lejjebb elhelyezkedő matrózok kicsit közvetlenebbül viselkedtek a kiszemelt hölgyekkel.

És ezt olvastad már?
Elvesztünk Anna Lisa tekintetében