A párkapcsolatodban kiugró papnak érzed magad, aki szívesen ledobná már a misszionárius póz unásig hordott csuháját? Totál megértjük, te viszont azt értsd meg, hogy sok nő fél vagy bizonytalannak érzi magát, hogy merészebb dolgokat is kipróbáljon. Hegyezd a szemed: leírjuk, mitől paráznak a csajok és hogyan tudod profi módon elhessegetni az ellenérzéseket.

69

Izgalmas és kéjes az előjátékok legismertebb számozott pozitúrája, a 69. Azonban sok nő mégis ódzkodik belemenni – de vajon miért? 

Mi a para? A legfőbb probléma, hogy attól tartanak, a férfinak nem kényelmes vagy kellemes kielégíteniük őket ebben a pózban. Ez abból fakad, hogy ha a 69-be egy hosszú nap után vágtok bele, nem érzik elég tisztának és ápoltnak magukat – így míg a férfi vidáman belefeledkezik a dologba, addig a nők nem tudnak lazítani, hanem végig azon stresszelnek, hogy vajon nincs-e kellemetlen illatuk. Plusz ez egy nagyon kitárulkozó póz: a nőket bizonytalanná teszi és félénkké. Még többéves kapcsolat alatt is tudnak olyanokon hezitálni, vajon elég jól néznek-e ki ehhez a fokú intimitáshoz.

Mi a megoldás? A tisztaság és ápoltság probléma megoldása nagyon egyszerű: fürödjetek le. De tényleg. Már a nőnek egy zuhany is teljesen elég, hogy rendben érezze magát (még ha nincs is oka, hogy ezen parázzon, hidd el, parázik) és felhőtlenül vágjon bele. Ha van, ha nincs zuhany, akárhogyan is kezditek el, mindenképpen bókolj neki. Dicsérd a látványt, a tapintást, az illatot, az ízt: bármit, ami érzékszervi befogadásra irányul, mert meg fogja nyugtatni és magabiztossá teszi.

Anális szex

Ne mondd, hogy nem foglalkoztatta már rengetegszer a fantáziádat, hogy kipróbáljátok hátulról is, mert nem fogjuk elhinni. Ha eddig a dolgot még nem sikerült átültetni a valóságba, mert a barátnőd ódzkodott a dologtól, akkor elmondjuk a félelme mögött álló okokat – és a rájuk való gyógyírt. 

Mi a para? Rengeteg mindentől parázik, ennél nagyobb szexfélelme nem hisszük, hogy lenne a nőknek. Egyrészt primer fél tőle, hogy fájni fog, méghozzá nagyon fájni. Másrészt elrettentik az esetleges egészségügyi komplikációk (mivel annak ellenére, hogy soha nem csinálta, tutira veheted, hogy minden női magazinban elolvasta a vonatkozó cikkeket). Attól is izgul, hogy közben ne legyen semmilyen “baleset”, ha már belevágtok. Plusz, ha már egy ideje erőlteted, akkor az is bánthatja, hogy neked már szerinte “nem elég a sima szex” és teljesen bezár attól, hogy nem tud neked szexuálisan eleget adni.

Mi a megoldás? Beszéljetek, méghozzá sokat. Biztosítsd róla, hogy te még mindig ugyanúgy megvadulsz a kislábujjától a fülcimpájáig minden testrészéért, csupán ez is egy dolog, ami mindkettőtöknek nagyon izgalmas és élvezetes lehet. Ha sikerül érzelmileg megnyugtatnod, akkor a gyakorlati paráit is kezeld. Biztosítsd először is a legeslegfontosabbról: amint fáj neki, azonnal abbahagyjátok. Te is azt szeretnéd, hogy mindketten élvezzétek, ezt pedig nem árt nyomatékosan az eszébe vésned.

A gyakorlati anális szex lépcsőihez ebben a cikkben adtunk tanácsokat, de röviden: fokozatosan csináljátok. Síkosítóval, majd először ujjal, esetleg utána egy kisméretű pluggal, utána pedig lassan behatolva: ha ajtóstul rontasz be úgy, hogy nem vagytok felajzva, nem tágítottad ki és nem nedvesítetted be, persze, hogy fájni fog neki. Plusz ugyanennek lehetnek rossz és súlyos következményei, úgyhogy mindenképpen légy fokozatos. Végül muszáj megjegyeznünk, hogy ha már vaginálisan is túl nagy vagy neki, akkor sajnos semmiképp sem fog összejönni hátulról. Ebben az esetben nem működnek ezek a praktikák, mert innentől ez már csak fizika: nem tud befogadni. De ha stabil és jó köztetek a szex, plusz nincs méretbeli nagyság-gond sem, akkor próbáld meg a fenti lépcsősort.

Fordított lovaglás

Iszonyú szexi látvány, ahogy a párod háttal meglovagol, igaz? Vagyis... volt részed már ebben a látványban? Ha nem, akkor ez a következő miatt lehetett.

Mi a para? A nők többsége passzív szerepben van az ágyban: a férfi diktálja az ütemet, a nő pedig befogadja a hímtagot és legfeljebb ellentart. A szemben lévő lovaglásnál könnyebb a dolog: a fel-le mozgás adja magát, a nő tud olvasni a férfi arcán, mennyire élvezi-e a tempót és a mélységet. Azonban háttal nincs meg ez a vizuális mankó: a nők többsége fél attól, hogy rosszul csinálja és ezért inkább bele se mer vágni.

Mi a megoldás? Narráld, verbálisan és nonverbálisan is. Először fogd meg a csípőjét és lassan vezesd rá a jó ritmusra úgy, hogy az általad kívánt (és általa tartható) tempóban magadra húzod. Közben mondd ki konkrétan is, hogy mit szeretnél: gyorsabban, lassabban, finomabban vagy épp keményebben lovagoljon meg a párod. Plusz ha csöndes típus vagy az ágyban, akkor ebben az esetben azért próbáld egy kicsit feljebb tekerni az élvezet hangerejét: mivel nem látja az arcodat, ezért csak a hangodból tudja leszűrni, mennyire bejön a póz. Úgyhogy engedd ki bátran a nyögéseket és a sóhajokat, plusz sosem árt bókolni: dicsérd meg, mennyire ügyesen csinálja és biztasd, hogy folytassa csak így tovább.

Tetszettek a pikáns tippek? Akkor kövesd XXX Player rovatunkat még több szex-okosságért!

És ezt olvastad már?
113 évével a világ legidősebb férfija elmondta, mi a hosszú élet titka
Nem könnyű elkezdeni a futást, de most Nyári Dia is segít benne