Az olimpiai videó tök jó lett. Menő budapesti kiajánló, olyan, amilyennek a mai 14–30 közötti budapesti fiatal értelmiség és többség látni szeretné a várost. De ezt a videót már két éve láttuk, csak az a Budapest Essentials fesztiválhoz készült.

Budapest rohamosan zárkózik fel a vendégéjszakák számában a környező, nagyobb húzású városok tekintetében, sőt, az elmúlt két évben a főleg német és angol sör- és staghadseregek egyértelműen becélozták masszív, önfeledt húgysugárral a bulinegyedet, mint ASAP desztinációt a nyári tivornyára.

Hát ezután a videó után nem marad fehérbőrű brit legényhorda sem pedig keletnémet frissen érettségizett fesztiválkommandó a seggén, az tutiziher. Már áprilisban két zöldet kell várni a Deákon szombat este egy átjutásra gyalog, mi lesz itt még (ezután a videó után) majd júniusban, kérem szépen?

Budapest Essentials fesztivál valószínűleg idén is lesz, ahogy az elmúlt pár évben is volt, és a 2014-es fesztiválra a srácok összepakoltak egy kurva jó kis videót, hogy legyen kedvünk a városhoz. Így nézett ki:

Imádtuk, és most végre kijött a 'második része', olimpiai promó tag alatt.

Kicsit hasonlít, de ez a videó is jó lett. Reméljük, idén is lesz Budapest Essentials, '24-ben meg Budapest 2024!

És ezt olvastad már?
Barátaik és ellenségeik hangját is felismerik a vízilovak