Megtaláltuk a legpikánsabb eszközt, amivel egy nő kényeztetheti magát
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Leteszteltük a vibrátorok legokosabb fenegyerekét, és nincs olyan vágy, amit ne elégítene ki.

A vibrátorokról legtöbbünknek – nem is ok nélkül – egy nagy péniszformájú eszköz juthat eszébe, amit partner nélküli hölgyek vásárolnak otthoni kényeztetőnek magányos óráikra.

Habár ezek a termékek valóban ott vannak a vibrátorpalettán, viszont 2021-ben már szerencsére ennél bőven magasabb szinten van a szexjáték-gyártás és olyan eszközök kerülnek ki a nagyárpinagyárpikból, amelyek megjelenésükben és tulajdonságaikban is lényegesen elitebb élményt nyújtanak – plusz nem csak magányos örömszerzőként használhatók. Ilyen a Javida Thrusting is a Vágyaim.hu boszorkánykonyhájából.

Röviden a Javida Thrusting egy minden vágyat kielégítő multifunkcionális masszírozó vibrátor.

A Javidát először is melegítő funkcióval áldották meg, így a nők számára sokszor túl rideg-hideg vibrátorérzés teljesen ki van lőve. Ez már önmagában kellemesen ellazít mindent, amit el kell, de még ennél is tovább megy: két oldalúan használható, ami egy teljesen egyedi dolog egy vibrátornál. Az egyik oldalon található egy flexibilis, vibráló fej; ez testmasszázshoz, előjátékhoz és az intim részek bizsergetéséhez tökéletes – értjük itt a csiklón kívül a mellbimbókat, de ugyanúgy férfiaknak a makkot és a herét is. Valóban olyan, mint egy kis masszázsgép, ami mindenhol feltekeri a vágymérőket, amihez csak hozzáér.

A pikáns kis szerkezet másik vége pedig egy forgó-lökő szár. Ez a puha, picit benyomható, de belül mégis izgalmasan erekcióra emlékeztetően szupermerev rész egy fel-le mozgó és körkörös mozgást végező hüvelyi vibrátorként funkcionál, mely az újra és újra behatoló hímtag mozgását imitálja.

Ez a kétoldalúság, azaz kétmotoros kialakítás teszi elképesztően különlegessé a Javidát, ugyanis egyszerre használható női örömszerzőként egyedül, de szex közben és előjátéknál együtt is játszhattok vele és feltolhatjátok az egekbe a kéjmétert.

A Javidánál hét különböző rezgésmód közt váltogathatunk, a körkörös fel-le mozgást pedig három erősségi fokozaton állíthatjuk, a lökéseket külön nyomógomb vezérli és a melegítő funkció is külön kapcsolható. Ergó egy legalább 3in1, de inkább 5in1 eszközről van szó, ahol lehetetlen nem megtalálni a tökéletes funkciót a kéjes izgatástól az egyre hevesebb játékokon át a robbanásszerű orgazmusokig.

A Javida Thrustingnak pedig multifunkciós és prémium volta ellenére az ára kifejezetten baráti a vibrátorpiacon: 23 990 forintért lehet ingyenes kiszállítással megrendelni a Vágyaim.hu oldalán. Szerintünk nagyon megéri, mert kábé tényleg három eszközt vásároltok egy áráért: hüvelyi vibrátort, csiklóizgatót és melegítő masszázsmikrofont is, így a párod egyedül is az egekbe tud repülni vele, de együtt is azonnal felülhettek a kéjvonatra a Javidával. Mi csak ajánlani tudjuk, ha pedig csak akkor hiszed, ha látod, a legerősebben javasoljuk, hogy igen, járj utána, nagyon megéri!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.