Kiderült, mi az a két dolog, amire mindennél nagyobb szükségünk van a boldogsághoz
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy a boldogság nem is olyan elérhetetlen. A két legfontosabb faktor teljesítése legalábbis nem tűnik lehetetlen küldetésnek.

Szóval mit gondolsz, mi lehet a boldog élet titka? A gazdagság? Az alkohol? Egy szerető feleség és két aranyos gyermek? Tuti, hogy ezek is nagyon sok embert képesek boldoggá tenni, ám nem ezek a legfontosabb tényezők egy friss kutatás szerint. A felmérés arra jutott ugyanis, hogy a boldogságunk kulcsa az ágyban található, méghozzá

Ki gondolta volna, hogy boldognak lenni ilyen egyszerű?

Az Oxford Economics és az angol Társadalomkutató Központ összesen 8250 résztvevőt kérdezett meg annak érdekében, hogy mindezt leszűrhessék. A jó alvás volt a legfontosabb tényező az általános jólétet illetően. Azok az egyének kerültek ugyanis a "boldogságlista" élére, akik kellőképpen kipihentnek mondták magukat, míg az alján azok végeztek, akik csak ritkán vagy soha nem érezték magukat kipihentnek. (Íme néhány tipp a jó alváshoz.) A csúcson lévők emellett elégedettek a szexuális életükkel is.

Tehát, azok az emberek a legboldogabbak, akik jót tudnak aludni és pihentnek érzik magukat nap közben, valamint azok akik rendszeresen szexelnek. Ezek alapján akár azt a következtetést is levonhatnánk, hogy soha nem szabadna kikelnünk az ágyból. Mindig csak aludnunk kellene, meg néha felkelni egy kiadós menet erejéig.

A viccet félretéve az egyik legnagyobb tanulsága az volt a felmérésnek, hogy a pénz nem játszik olyan komoly szerepet a boldogságunkat illetően, mint hinnénk. Az alvás és a szex mellett a biztos munka, a család, a barátok és az egészség képes még nagymértékben befolyásolni a jó közérzetet. Ezek mind-mind fontosabbak, mint egy drága autó és az egzotikus utazások.

Összefoglalásképpen tehát elmondhatjuk, hogy a pénzeden nem tudsz boldogságot venni, ám egy jókora és kényelmes ágyat igen, azzal pedig már nagyon jó úton jársz...

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.