Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A legtöbb nő nem tud csupán a szextől elmenni, emellett nincs olyan férfi, aki ne szeretné, ha szájjal kényeztetnék, úgyhogy az orális örömöket kérdés nélkül adjuk a hálószobában. Ez a kilenc, kézzel és szájjal ingerlő szexpozitúra neked és neki is egyaránt elképesztő élményt nyújthat. Dobpergés: következik a szájjal szexelés toplistája!

1: A fejedelmi trón

Ebben a pózban a nő a férfi arcára ül, aki nyelvvel kényezteti a klitoriális részt. De a nő persze nem teljesen ül bele a férfi arcába, hanem néhány centivel fölötte tartja magát combbal – és a férfi teljesítményét segítendő apró csípőmozgásokkal mutathatja, merre izgassa őt a partnere.

2: Az orális kutyapóz

Tökéletes bevezetője egy kemény hátulról szexnek ez az orális póz, amiben a férfi nyelvvel és ujjal is kényeztetheti több nyíláson keresztül a hölgyet. Tipp: egy kis síkosítóval és anális dugóval is meg lehet bolondítani a dolgot, ha azt szeretnétek, hogy az előjáték folytatása egy jó kis anális menet legyen.

3: A 69-es kanapé

A hagyományos 69-es póz kanapéra helyezése rettentő szexi – és bármilyen meglepő, sokkal kényelmesebb is, mint a sima szixti-nájn. A pózt mellesleg fordítva is kipróbálhatjátok: ekkor a férfi kezébe kerül az orális irányítás, mivel a hölgy lehajtott fejébe dugja be a hímtagot és diktálja az ütemet.

4: A pókember

Megvan az első Pókember filmből a csókolózós jelenet? Na erre hajaz ez a póz: a nő lelógatja a fejét az ágyról, a férfi pedig ritmusosan edzi a hölgy száját. Ha először csináltok ilyet, akkor ajánljuk, hogy kezdd finoman, teszteld, mennyit bír a partnered és csak utána nyomd a sebváltót magasabb fokozatra. Tipp: miközben ki-be jársz a szájában, fél kézzel simogathatod a szemérmes részeit vagy egy vibrátorral izgathatod közben – nagyon-nagyon mocskos és szexi póz.

5: Lábat fel!

A teljes vaginális kitárulkozás póza ez, mikor a nő a fél lábát felemelve láttatni és kényeztetni engedi magát. A férfi itt nyelvel és ujjal is varázsolhat.

6: Az oldalkocsi

A férfi kellemes, római fekvőpózba helyezkedik, a nő pedig ágyéktájhoz fekve száj- és kézimunkázik. A póz előnye, hogy sok ideig kényelmesen tartható és a hölgy a saját ritmusában próbálgathatja, mit bír – te pedig adott esetben az egyik kezedet a fejére téve segíthetsz, hogy a számodra izgalmas ütemet diktáld.

7: A mély V

A hölgy az ágy szélén fekszik, lábait V alakban kitárva felhúzza és a térdhajlatánál fogva tartja őket. A férfi a nyitott combok közé hatol be szájjal és kézzel: a combokat izgatva érdemes egyre beljebb haladni a csikló és a vagina felé hosszan elnyújtott masszázzsal. Az izmok lelazításához érdemes illatos masszázsolajat használni és így a vérkeringést a vénuszdomb felé terelni, amitől a partnered garantáltan benedvesedik.

8: A sziklamászó 

Ebben az orálvariánsban a nő az egyik lábát a férfi vállán nyugtatja és félig hátradőlve élvezi a játékot. A pózban a férfi nem csak a klitoriális részt izgathatja, hanem a még több élvezet jegyében a mellbimbóknál is garázdálkodhat.

9: A dugóhúzó 

Egy régi jó cimborával, a térdelős orállal zárjuk a listát. Nem szorul sok magyarázatra a póz: a nő a férfi előtt térdel és mind kézzel, mind pedig szájjal (és / vagy torokkal) dolgozik a partnerén. A férfi itt is nyújthat egy segítő kezet, ha szeretné átvenni az irányítást a ritmus és a mélység felett: mivel ez a póz nem csak előjátéknak ultra szexi, hanem tökéletes és orgazmikus befejezése is lehet egy aktusnak.

Fejedelmi orálokban és élvezetekben gazdag estét kívánunk!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.