Nem vagyunk száz százalékig biztosak benne, hogy ez a legjobb módszer, de az biztos, hogy ha manapság akármi, bármi, valami történik az utcán, az már önmagában lelkesítő!

A ghetto-boxok ellentettjét készítette el a Hyundai hazai képviselete, amikor néhány autójára kihangosítókat szerelt, amelyből a MÁV Szimfonikus Zenekar előadásában szól a klasszikus zene Budapest utcáin.

Nyiss ablakot a zenének! kampány igazából egy régi történet felelevenítése. 1945-ben, a második világháború után a zenekar alapítói azzal az üzenettel indították útra ugyanezeken az utcákon zenészeiket, hogy saját eszközeikkel segítsék a világégés által megtépázott lelkek gyógyítását. A Hyundai Holding Hungary most, 75 évvel később ebben az új krízisben ehhez nyújtott technikai segítséget.

A zenélő autók naponta indulnak útnak klasszikus zenét sugározva, néha meg-meg állva, hogy a MÁV Szimfonikus Zenekar legszebb felvételeivel üzenjenek azoknak, akik akár kötelességüket teljesítve munkába igyekeznek, akár az otthonukban töltik az időt és ablakot nyitnak a zenének. Útba ejtik a kórházak környékét is, tiszteletadásul az egészségügyi dolgozóknak, akik megfeszített harcot vívnak az életekért. A professzionális hangeszközökkel ellátott autókat többnyire a zenekar művészei vezetik, az útvonalakat pedig a Mávzenekar facebook-oldalon lehet követni.

Mi ehhez már csak egy szavazást tudunk hozzátenni: kedves Player-olvasók, mit gondoltok erről?

Mit gondoltok a Hyundaiok tetejéről szóló klasszikus zenéről?

 

És ezt olvastad már?
Kerekesszékesek szállítására alkalmas riksák beszerzését is támogatják Bécsben