Klau 25 éves, és hatodik éve hozza ellenálhatatlanul szórakoztató formáját a budapesti éjszakában. Meglátogattuk főhadiszállásán, az Ötkertben, ahol olyan dolgokról mesélt, amitől garantáltan vele akarunk bulizni!

Igen, ez itt a Budapest Angyalai sorozat!

Nagyon szereti a vendégeit, saját törzsközönsége is imádja őt, gyakorlatilag munkaidőben bulizik velük, az ő pultja előtt mindig megy a műsor, ha olyan hangulatot keresel, ami berántja az éjszakád, akkor az ő birodalmát keresd!

Kifejezetten vagány csaj, és nem játssza meg magát, meglepően őszintén meséli el saját használati utasítását, még a srácokra vonatkozóan is, de nem fecsegjük ki a titkokat, inkább próbáld meg kifürkészni magad őket. Annyit elárulhatunk, azt szereti, ha valaki jó barátságban van a humorral, szórakoztató, és emellett nem árt, ha magas. Klaudia nem alacsony, de azért támadható célpont, nem egy égimeszelő.

Jó tanács, hogy ne gyertek neki amatőr kérdésekkel a tetkókra vonatkozóan, mert az nagyon unalmas, így lelőjük a poént: virágokkal varrták ki a csajszit, és ezek a családtagjaira utalnak. Bár a "Miért van rajtad ennyi virág, kertész vagy?" kérdésre még ő is elismerően írta be a pirospontot.

Nem használ parfümöt, mert nagyon jó az illata, és ha nagyon muszáj, akkor Márton és Lányai Gurulós málnából önt magára. De alapvetően, mint minden jó vendéglátós, ő is a vodka nagykövete, úgyhogy Klauhoz fel kell készülni, mindenképpen egyetek előtte, nem kispályás.

Aki legalább kétszer meghív egy este, őt én is visszahívom

Nagyon fontos számára a jó hangulat, így a munkatársakkal igazi jó csapatként viszik hétről-hétre a legjobb bulikat a belvárosban, biztos lehetsz benne, ha kedves vagy vele, ő azt viszonozni fogja!

Egy igazi rakendról csaj vagyok

Ezt mi el is hisszük neki, hiszen olyan történetekkel szórakoztatott minket, hogy pillanatokra megálltunk a növésben. Például egyszer belekeveredett egy olyan szituációba, hogy az egyik szájhős vendégének az útlevelét magánál tartotta egészen addig, amíg nem csinált valami tízpontos ökörséget a buliban. Klauval valószínűleg jó ilyen üzleteket kötni, mert pár feles után feláll a pultra, elkezd táncolni, és utána elvadul a forgatókönyv. Javasolt a jelenléti ívet kipipálni ilyenkor, valószínűleg emlékezetes lesz a buli.

Jó a segged ebben a csizmában

Ez volt az egyik legjobb duma, amivel megpróbálták irányba állítani a mi Klaudiánkat, aki állítólag minden jóságban partner.

Kevés őrültségre mondtam nemet eddig életem során. Konkrétan nem emlékszem ilyen esetre.

Na srácok, az van, hogy Klauval szerintünk eléggé érdemes mulatni, úgyhogy jó csapatást vele az Ötkertben! Hajrá Klau, innentől lesz izgalmas!

(Fotó: Donkó Péter)

És ezt olvastad már?
Ránézésre megmondjuk, miért hívják filmekbe is ezt a kanadai modellt