A Lakers géniusza mostanában inkább a pályán kívül tündököl, most például azért írunk róla, mert a Hublot-val együttműködve egy luxuskarórát mutatott be.

A különlegességnek csodás neve van: Big Bang UNICO Chronograph Retrograde Kobe “Vino” Bryant, de a továbbiakban simán Big Bangként fogunk inkább hivatkozni rá.

Az órát szűk egy hónapja mutatták be a sajtónak, szerénynek nem nevezhető körülmények között egy Napa-völgyi borászatban. Nem ez az első alkalom, hogy a svájci óraüzem együttműködik Kobe-val: 2013-ban szintén közösen alkották meg a Black Mamba nevű szépséget. Nem tudjuk, mit takar az együttműködés szó, nehezen tudjuk elképzelni, amint a Lakers shooting guardja apró fogaskerekeket illeszt a tokjába lupéval a szemén, sanszosabb, hogy inkább a kinézetét illetően ad tanácsokat, vagy még esélyesebb, hogy pusztán a nevét adja a termékhez.

Így néz ki a Big Bang.

Két típus kerül piacra, de mindkettő burgundi alapszínű.

Bryant szerint az óra ötvözetet jelent a kosárlabda, a borászat és az órakészítés között, amire annyit tudunk mondani, hogy ilyet eddig valószínűleg senki sem csinált.

A limitált példányszámban megjelenő órát csak a Hublot új San Francisco-i üzletében lehet kapni. Azért mi figyeljük a Vaterát.

És ezt olvastad már?
Minden karácsonyi csúnyapulcsi elbújhat a Microsoft aknakeresős csúnyapulcsija mögött
Ajánlunk neked 3 gyönyörű panorámával megáldott szpotot túrázáshoz