Milyen egy profi műsorvezető? Hogy készül egy tehetségkutató? Mit csinál egy programigazgató? Mindez, és persze még sok minden más is kiderül az első őszi Cultivón.

„A Cultivo  nem csupán egy havi rendszerességű workshop. Fiatalokról, fiataloktól, fiataloknak akar szólni, de nem úgy, ahogyan sok más hasonló program. Hatalmas baráti társaság dolgozik ezen a projekten, hipszter, freelancer, kreatív arcok, akik nem elég, hogy nagy neveket ültetnek egy asztalhoz, és a sikerük titkáról kérdezgetik őket, hanem interaktivitást, kapcsolatteremtési lehetőséget, és nem utolsó sorban bulit kínálnak a résztvevőknek. Ráadásul tudják: ezek legalkalmasabb helyszíne kivétel nélkül a bárpult” – írtuk a Cultivót bemutató cikkünkben.

Azóta sem változott a koncepció, alkalomról alkalomra pedig újabb vendégeket hívnak. A szeptember 12-i, Ötkert-beli eseményen Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, Herman Péter RTL-es kreatívosztály-vezető és producer, valamint Liptai Claudia műsorvezető sztorizik majd a minden bizonnyal szokás szerint népes hallgatóságnak. Műsorvezetés, egy kereskedelmi csatorna menedzselése, műsorgyártás – ezekről biztosan szó lesz, úgyhogy ha érdekel a média és a televíziózás, neked is ott a helyed. Aztán a hivatalos rész után szokás szerint jöhet a kötetlenebb rész a bárban.

A részvételhez regisztrálj a Cultivo weboldalán!

És ezt olvastad már?
Elvesztünk Anna Lisa tekintetében