Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Közel sem mindenhol ugyanaz természetes az ágyban és ebből néha vicces, bizarr, szexi és kínos helyzetek is ki tudnak alakulni akció közben. Pár ilyen történet jön.

Netes fórumokon kezdődött egy beszélgetés arról, kinek-milyen tapasztalata van más kultúrákkal való szex terén – és volt benne pár nagyon érdekes sztori, úgyhogy okuljatok velünk!

„Skót srác vagyok és az egyetemünkön tanult egy maláj lány egy évig és kavartunk egy darabig. Mikor először elvitt szájjal, úgy gondoltam, viszonzom a szívesség és én is izgatom őt nyelvvel. A lány teljesen összezavarodott, nem értette, mit akarok csinálni. Mikor válaszoltam neki, hogy ugyanazt szeretném csinálni, amit ő tett az előbb, akkor azt válaszolta: „Dehát olyan nincs, hogy egy pasi szop le egy csajt”. Aztán még jobban elmagyaráztam és hát először egyáltalán nem értette – sosem volt még része orális kielégítésben. De aztán elég gyorsan elég nagy fan lett. Istenem, mennyit fájt az állkapcsom abban az évben...”

„Berlinben volt egy elég vad kalandom egy mexikói csajjal: ugyanabban a hotelben szálltunk meg és pár pia után a szobájába mentünk. Másnap reggel mindenféle harapásnyomok és karmolások voltak rajtam. Mikor felkelt, azt mondta: „El kell mennem a templomba, köszi az orgazmust, most menj el!” Úgyhogy csöndben felöltöztem és visszamentem a szobámba. Majd este bekopogott: megint szexeltünk és másnap megint elment gyónni.”

„Egy ideig toltam ezt a csodás perzsa lányt. Mikro nagyon belemelegedtünk, a lánynak olyan illata volt, mint a fűnyíróból jövő égő olajszag valami fűfélével – bizonyára helyi testápoló olajok illata miatt vagy az étrendje lehetett más? Mindenesetre egész konkrétan mindig feláll, ha valaki füvet nyír és megérzem ezt az illatot. Bárcsak kamuznék… cseszdmeg Pavlov.”

„Egy kanadai körúton lévő hongkongi lánnyal vesztettem el a szüzességemet. Igazából soha nem hittem, hogy ázsiai lányok tényleg kiadnak magukból olyan elképzelhetetlenül magas, sipító hangokat, mint a pornóban. De kiadnak és engem baromira frusztrált. Meg a hotelét is, ahol voltunk, ugyanis kirúgtak onnan.”

„Egy ideig egy a romániai csajjal kavartam (kaliforniai vagyok). Egyszer megjegyezte, hogy micsoda úriember vagyok, mert nem élvezek az arcára. Hát, nem akartam végiggondolni, miket csinált előtte.”

„Japán lánnyal szexeltem, aki totál úgy viselkedett, mint egy anime-szereplő. Kuncogott, eltakarta a száját, mikor vetkőzni kezdtem, párnácskával eltakarta az arcát, mikor levettem a boxeremet, és nagyon magas, sipító-nyögő hangokat hallatott végig szex közben, meg néha kuncogott is. Valamint durván profin leszopott. Remek, de nagyon bizarr este volt.”

Neked van ilyen sztorid? Oszd meg velünk hozzászólásban! 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.