Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A nagy nap utáni közelharcokra egy igazi légi lövöldözéssel készülhetsz fel a Sky Combat Ace jóvoltából. Igen, te vezeted a repülőt.

Kissrác korodban mindig is arról ábrándoztál, hogy a világűrbe mész, Vasember leszel vagy vadászpilóta? Nos a világűr kicsit borsos, hát még a Tony Stark-életmód, de pilóta éppen lehetsz egy napra – méghozzá a nősülés előtt közvetlenül. Ha lélekben még mindig ugyanaz a kissrác vagy, és készen állsz a veszélyzónára, huppanj be egy EA 330LC-be, és kezdődhet is a közelharc!

Hogy az egyedülálló élmény ne legyen egyben az utolsó is, képzett pilóták készítenek fel a repülésre: megtanulhatod, hogy kell harci manővert kivitelezni, tökéletes légi bukfencet kormányozni – na meg hogy egy függőleges spirál közben ne landoljon a reggelid a szélvédőn.

A repülés biztonságát garantálja, hogy az oktató mögötted ül repülés közben, és a minimum repülési magasság kétszeresén repesztetek, úgyhogy ha bármilyen komplikáció merül fel, bőven van idő korrigálni a magasban.

Az Extra 330LC gépek kifejezetten egyszerűen kezelhető, légibemutatókon is használt gépek, amelyekkel te is biztonságosan nyomhatsz légi hajtűkanyart és üldözősdit a haverjaiddal. Ha sikerült eltalálnod az ellenséget, a másik gépéből füst jön ki (nyugi, nem fog lezuhanni, de azért hatásos effekt).

Miután minden amerikai akciófilmes álmodat kiélted a levegőben, a Sky Combat Aces hangárjában felhajthatod remegő kézzel az első utadba kerülő whiskeyt, majd lazíthattok biliárddal, dartscal, vagy a lounge terem tévéjén újranézhetitek az Air Force One-t vagy a Top Gun-t.

A levegőben töltött idő izgalmait a csomag részeként meg nem vetendő földi hívságok követik: ha elfelejtetted volna egy időre, akkor a Sapphire Gentlemen's Club emlékeztet rá, ez bizony egy legénybúcsú. A 6300 négyzetméteres toplessbirodalomban négyszáznál is több hölgy vár, hogy szórakoztasson.

Tehát ha a házasságod előtti utolsó napokban nem sót szeretnél nyalogatni egy agyonszoláriumozott és sokat tapasztalt lány combjáról egy Borozó nevű borozóban, akkor irány a légierő és Las Vegas, már 1600 dollártól!

 (Forrás: Buzzfeed.com)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.