Mit ki nem találnak rovatunk legújabb versenyzője a hanghullámokkal orgazmust okozó vibrátor – ami nem kicsit teszi magasra a lécet a női kielégítés terén. És tanultunk egy új szót: csiklószonár.

A Player legpikánsabb partnerétől, a vágyaim.hu-tól már nem egy izgalmas szexjátékot bemutattunk – például a száz százalékos orgazmusgaranciával értékesített

Womanizer csiklóizgatót:

A Womanizerek vízálló, rúzsnak álcázott verzióját:

Vagy épp a legszexibb női ruhákat:

Úgyhogy izgatottan vártuk, vajon milyen erotikus szexjáték kerül következőleg a kezünk ügyébe. A következő női orgazmusékszerünk pedig nem más, mint a Lelo Sona Cruise hanghullámos csiklóizgató, más néven csiklószonár.

A Lelo Sona azzal emeli a tétet a Womanizerekkel szemben, hogy az azokon megszokott szívóhatás és vibrálás duóját kiegészíti egy harmadik, orgazmus-luxi extrával: ez pedig a hanghullámos izgatás. Na de mi a jóélet az a hanghullámos izgatás?

Elmagyarázni ezt egy férfinak – vagy bármilyen élőlénynek, aki nem rendelkezik klitorisszal – közelít a lehetetlenhez, de azért megpróbáljuk. A dolog úgy működik, hogy a felső és alsó gombokkal a vibrálás intenzitását lehet állítani, míg a középső, új gomb a kényeztető tölcsérén belül található kis vékony szilikonhártyát remegteti – kalapácsszerű ütésekkel ki-be. Ettől a csikló be- és kiszívódik, miközben a vibrálástól megremeg és a hanghullámoktól lüktetni is kezd. Azért farokkal a láb között is elég komoly kombónak hangzik, nem?

A Womanizerhez képest a termék nem finomkodik: a minimum fokozat is nagyon erősen indít és innen csak feljebb van – szóval nő legyen a hátán, aki elsőre teljes szorítással oda tudja tartani, mert a nemi szerven lévő kis csontokat is beremegteti az eszköz, és ez már közelít a túlontúl intenzívhez. Úgyhogy érdemes vele lassan haladni: először csak a vibrálásért felelős + és – gombokkal, és csak utána, fokozatosan megismerni a középső gomb rejtelmeit. Mellesleg a középső gombon a nyolc fokozat nem egyre erősödő fokokat jelöl, hanem a kalapácsütés-lüktetés-hanghullám eltérő ritmusait. Van, amikor sok kicsi dobolással dolgozik, máskor kisebb ütésből tart a nagy, hosszú lépések felé, aztán vannak olyan fokozatok, ahol egész konkrét dallamokat játszik már le a csiklón a kis eszköz.

Az általa okozott orgazmus pedig nem vita témája: elemésztő, mindent leizzasztó és megremegtető csúcsokat lehet elérni a Leloval. A kis tenyérnyi luxikényeztető pedig nehogy azt hidd, hogy a nők egyedüli játékszere: szex közben is bátran alkalmazható kézre simuló kialakításának köszönhetően. Például kutyapózban tökéletesen odatartható és szex közben a nyomógombok segítségével váltogatható – a vaginális és a klitoriális inger kettős hatására pedig nincs az az isten, hogy ne repülne fel a partnered az orgazmusok Csomolungmájára percek alatt.

A Lelotól megszokott profizmus, hogy a bársonyos termék természetesen vízálló, így fürdőkádban vagy zuhany alatt is rosszalkodhattok – a feltöltéséről pedig a termék dobozában található USB-s töltő gondoskodik, szóval igen okos termék ez. Úgyhogy ha katartikus orgazmusokat akarsz adni a párodnak idén karácsonykor, akkor nem is kell tovább keresni: 39,990 forintért rendelhető több színben is, az ingyenes szállítást pedig jelöletlen, diszkrét dobozban intézi az ügyfél pár napon belül, így senki nem fog gyanítani semmit. Mi a legmelegebb női lábközi résszel ajánljuk.

És ezt olvastad már?
Nem ez a lány fog lehűteni a kánikulában