Ismét le van zárva fél Budapest, ami újra előhozza az emberből a türelmetlent és a közlekedésszervezőt. Ilyenkor mindenki jobban tudja, hogyan és mikor kellene ezt csinálni, így aztán Rétsági Oszkár most kollégájával, Rácz Tamással beszélget, aki az Észszerűbb Közúti Közlekedésért Egyesület elnöke.

A világ rohamosan fejlődik, egyre több autó, egyre több közlekedési eszköz rohangál az utakon – de vajon fejlődnek-e ezzel együtt a szabályok is? Mi a helyzet a rollerekkel és az elektromos kerékpárokkal? Érdekes kérdés, hogy mit lehet kezdeni az elavult, nem a gördülékeny közlekedést segítő szabályokkal, mint például a jobbkézzel.

Ezekről, valamint az elektromos autók jelenéről és jövőjéről is beszélgettünk Rácz Tamással, aki maximálisan elhivatott az ügyben, hogy a magyar utakon optimálisabban, logikusabban és biztonságosabban lehessen közlekedni.

Akik beszélgettek

» Vendég: Rácz Tamás, a Player autós szakírója, aki emellett az Észszerűbb Közúti Közlekedésért Egyesület elnöke is.
» Rétsági Oszkár, a Player Sport és Életmód rovatának vezetője.

Kattints, kövess, lájkolj!

Hogy ne maradj le a többi érdekes beszélgetésről, kövesd be a Player.hu Podcastet a Spotifyon, a legfrissebb cikkekért pedig lájkold a Playert a Facebookon!

Az előző részekért kattints ide!

És ezt olvastad már?
Így változott a vállalkozói kultúra az elmúlt 20 évben Magyarországon
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő