Összeszedtünk pár igen kúl cuccot, amit biztosan elfogadnál a barlangodban.

Ha nem szeretsz kétszer szedni, ám igazán emberes adag kajára vágysz, rendeld meg a Man kutyatalálat, melybe bőven belefér a könnyű velős pacal vacsorád, és még a falkavezér szerepét sem kell kiugatnod magadnak, a felírat önmagáért beszél.

A híres Marshall cég éppen az ötvenéves jubileumát üli, ezért úgy döntöttek a vezetők, egy klasszikus és igen szép retro termékkel tisztelegnek az elődök előtt. A százwattos erősítővel megtámogatott hangfal persze csak a külsejében hajaz az elmúlt évtizedekre, képességeit tekintve igazi modern darab, találsz rajta analóg bekapcsoló gombot, illetve vezérlőket (hangerő, mély, magas) is. Sőt egy számozott emlékérem is jár hozzá, limitált példányszámban.

Kevés egyszerűbb termék ennél a cuccnál: gurulós tároló fából. Ez olyan a háztartási kiegészítők között, mint a játékok közt a fakockák – elmondhatatlanul egyszerű, ám nélkülözhetetlen. Teletömhető minden kacattal, aztán szépen arrébb lehet gurítani. A ládák felületét úgy munkálják meg, mintha ezerévesek lennének, és négyféle feliratból helyeznek el rajtuk egyet-egyet. Nincsen két egyforma.

Ha már van egy menő kis agglegénybarlangod, és felszerelted mindenféle kúl cuccal, jöhet az okostévé. Már ha marad rá lóvéd, mert ez a Samsung ES8000 ugyan igazán impozáns darab, de nem olcsó. Viszont tud: a 1920×1080-as felbontást is bíró smart TV gyönyörű és tűéles képminősége mellett képes a szóban kiadott parancsokat követni, miközben arcfelismerős rendszerének hála mindig tudja, ki az aktuális főnök a fedélzeten.

Ha már komoly összegekkel dobálózunk, jöjjön egy szórakoztató játék lakásáron – a Costo egy komplett Forma–1-es járgányt tervezett meg, amely a megszólalásig hasonlít az igazi versenyautóra. F1-őrültek sok mindent képesek lennének eladni egy ilyen szimulátorért, mely eredeti méretarányban készült, 23 colos képernyővel és 5.1-es surround-rendszerrel, force feedbackes kormánnyal, eredeti pedálokkal, és Pirelli F1-es abroncsokkkal. Kérdés?

Még mindig játék, csak sokkal elérhetőbb áron. A szimulátor persze megakúl, verhetetlen, de egy ilyen zsúrkocsival egybegyúrt csocsóasztalra is elég sok haver kíváncsi lenne. A zsúrkocsiba elég sok piát bele lehet gyűrni, a kerekek miatt pedig igen praktikus.

Ez a bútordarab pontosan úgy néz ki, mintha egy második világháborús bombázó pilótafülkéjéből emeltük volna ki, hihetetlenül egyedi és maszkulin darab. Az Aviátor ülés oldala alumíniumból készült, a borítása cserzett bőr, a középső részen bordázva, az ülés alja pedig műanyag, hogy ne csúszkáljon a padlón.

Kényelem, különleges dizájn és persze kiváló minőség – ezeket mindig szem előtt tartja a dán Bang & Olufsen cég. Nincs ez másként a BeoPlay H6 fejhallgatónál sem, alap, hogy mikor felteszed a füledre a cuccot, sehol se nyomjon, viszont akkor se csússzon le a fejedről, ha elkap a zene üteme. A fejhallgatóra egy külön basszusport került, sőt a H6-ot több másik fülessel is összekapcsolhatod egy iPhone vagy iPad segítségével.

(Player-archívum)

És ezt olvastad már?
Hamarosan termálvízzel fűthetik Bécs egy részét