Ha egy nő azt mondja, vibrátort vagy csiklóizgatót használ, a legtöbb férfiban beindul a bizsergés – viszont fordított esetben a férfiakat épp ellentétesen ítéljük meg, ha szexjáték-használatról van szó Vajon miért? Megpróbáljuk felgöngyölíteni a kérdést.

A szexjátékokat használó nők is megkapták elég sok ideig a szexuálisan frusztrált, férfigyűlölő, örök szingli stb. jelzőket – viszont mára eléggé úgy tűnik, hogy teljesen elfogadott (sőt, gyakran szexi is), ha egy nő örömszerzőt használ. Azonban a férfiakon, akik szexjátékot használnak, még mindig ott van a szex-deviáns frusztráltság bélyege – egy kutatásból még az is kiderült, hogy a legtöbb nő borzasztóan kiakadna, ha megtudná, a párja segédeszközöket használ, míg a férfiak a barátnőjükkel szemben döntő többségben nem éreztek így.

A dolog többféle okból eredhet: egyrészt sokunkban, ha mondjuk elképzelünk egy szexbabát, akkor egy NDK-s lufiarcú, párizsiszájú, félig leeresztett szomorú guminő jut az eszünkbe. Viszont a helyzet az, hogy az elmúlt években-évtizedben a férfi szexjátékok teljesen utolérték a női örömszerzőket, mind dizájn, mind kialakítás, mind innováció, változatos termékpaletta és technológia területén. És a legérdekesebb a dologban az, hogy egyes magányos örömszerzők később párkapcsolatban is nagyon hasznosak lehetnek, úgyhogy döntsünk pár tabut a legismertebb férfi szextermékekkel kapcsolatban!

Guminők

Akkor kezdjük a legalapabbal. A guminőket leginkább már szexbabáknak hívják és félelmetes ütemben fejlődött a kialakításuk az élethű testérzettől kezdve a hihetőbb arcvonásokig (persze még mindig lehet olyan guminőket találni a piacon, amitől nemhogy felállnál, de az életkedved is elmegy). A szexbabák többféle „hasznos” célt tudnak betölteni egy férfi életében: ha már hetek-hónapok(-évek) óta nem él aktív szexuális életet, az a frusztráltság elképesztő méreteket ölthet az életében – és nem csak szexuális értelemben. Ezeknek a vágyaknak a kiélése fontos és nem mindenki tud/akar csajozni, ez pedig úgymond ártatlan élvezet. Emellett hasznos is lehet később, ha mondjuk egy ilyen szexbabán begyakorol a férfi pózokat – behatolási szögeket és mélységeket, álló-ülő-fekvő-térdelő stb. pozitúrákat, amelyekből akár inspirációt is meríthet egy valós aktusban.

Fleshlight maszturbátorok

A zseblámpa alakú hokigépek többsége nagyon vagányul néz ki: modern és dinamikus dizájn jellemzi a többségüket. És ez csak a külcsín. A belbecsben nagyon odarakják már ezeket az örömszerzőket: bordázott, valósághű belső kialakítás, rezgés, mozgás, hőérzet, szívó-szopogató kéjextrák. Az biztos, hogy földszintről a padlásra lökik az egyszemélyes jégkorongot, másrészt viszont a fleshlightok is nagyon hasznosnak tudnak lenni a szexnél.

Előfordult már, hogy túl hamar élveztél el? Akkor egy ilyen eszközzel nagyon jól gyakorolhatod az edginget, azaz az orgazmuskitolást. Ennek az a lényege, hogy mikor érzed, hogy célegyenesben lennél, nem mész el, hanem lekapcsolod a gépet és hagyod, hogy a péniszed közepes állapotra merevedjen vissza – és kezded az önizgatást elölről. Ha ezt sokáig gyakorlod, tudni fogod, hol kell lassítanod, hogy ne élvezz el két perc alatt – és a későbbiekben egy hölggyel hosszú és kéjes aktusokat tudj folytatni.

Péniszgyűrű

A péniszgyűrűket párok szokták használni és nem kell megijedni tőle: nagyon izgalmas eszköz, amivel mindketten egészen új vibrálásokat tapasztalhattok meg. Különösen hasznos egy ilyen gyűrű, ha mondjuk az átlagosnál kisebb a péniszed (vagy a hölgy mélyebb és szélesebb az átlagnál), mivel ettől a rezegtető mozgástól biztos, hogy nagyobbnak fogja érezni a hímtagot és minden behatolás intenzív lesz.

Ha pedig csak a saját örömödre használnál ilyen eszközöket, az sem baj: le a sztereotípiával, hogy egy nő öntudatos, ha vibrátort használ, mert tudja, mitől megy el, ezzel szemben egy férfi szánalmas, ha eszközt vásárol vágyai kielégítésére. Ugyanannyi joga van minden férfinak is örömszerzőket használnia és nem lesz tőle kevésbé macsó vagy férfias – ahogy egy nő sem lesz nőietlenebb, ha egy dildóval hál esténként. Persze itt is, mint mindenben, érdemes meghúzni a racionalitás határait (és ráérezni, ha a szociális kapcsolatok kárára használjuk már az eszközöket), de normális mértékben teljesen elfogadott és még hasznos is lehet egy-egy ilyen termék!

A legizgalmasabb férfi (és nő, és páros) szexjátékokért pedig irány a minden kéjben gazdag vágyaim.hu!

És ezt olvastad már?
Itt nézd meg Amyt, mert a Tinderen nem fogod látni