Jár a taps nekik.

A koronavírus-járvány miatt szinte megállt a világ, de nem az egészségügyi dolgozók számára. Ők azok, akik minden egyes nap a frontvonalban vannak, nekik nemcsak a szokványosnál sokkal pörgőbb munkanapok és a túlórák jelentette kimerültséggel és a járványhelyzet miatt rájuk nehezedő extra mentális nyomással kell megbirkózniuk, de – minden túlzás nélkül állítjuk, – olykor még az egészségüket/életüket kockáztatják miattunk, miattad is.

Azzal talán mindenki egyetért, hogy ŐK a mi hőseink, és nem lehetünk elég hálásak nekik. És pontosan ezt szerették volna kifejezni a magyar taxisok is, amikor a Hősök terén egy dudálos demonstrációval mutatták ki hálájukat és szolidaritásukat az EÜ-ben dolgozók felé.

Nem biztos, hogy illő most erről beszélni, de a taxisok megítélése az elmúlt időszakban – értem ez alatt az Uber utáni időszámítást – nem éppen a legpozitívabb, ezzel most viszont nagyon sokat lendítettek a nimbuszokon. Az én szememben legalábbis. Szerintem tényleg jár nekik a taps!  #együttsikerülhet és #maradjotthon

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.