Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Csajozni néha nem könnyű. Még akkor sem feltétlen az, ha épp kirobbanó formában vagy, jól áll a hajad és isteni az új parfümöd – könnyen tönkretehetsz ugyanis mindent egy béna belépővel. Mondjuk, mi az az öt dolog, amitől tuti, hogy minden normális nő menekülőre fogja

Önelégült műmacsó

„Helló, bébi, gondoltam, rádfér már egy normális pasi, meg hát te is rámférnél, ha érted, hogy mondom….” Függöny, taps nélkül. Ha úgy gondolod, hogy egy kapcsolat kezdetének egy ilyen felütés felel meg legjobban, el kell, hogy keserítsünk. Egyrészt: honnan veszed, hogy az esete vagy? Másrészt: miből gondolod, hogy nincs pasija? Harmadszor: segítünk. Ha azt mondod egy nőnek, hogy ráférne egy pasi, azzal kábé ezt érezteted vele: figyu, messziről látszik, hogy hetek óta nem rak meg senki, gyere, én megsajnáltalak.

Ostoba szöveg

Állóóra alatt megkérdezni, mennyi az idő. Vagy hogy nem ütötte-e meg magát nagyon, amikor lezuhant a mennyországból. Nem fáj-e a lába, mert egész este ő jár a fejedben. A legtöbb értelmes nő ilyenkor legszívesebben a mellkasodon járna. Tűsarkúval.

Kéretlen italszállítmány

Bár nyilván könnyebb úgy ledumálni valakinek a bugyiját, hogy az illető megivott már 1-9 rövidet, hidd el, sokan rossz néven veszik, ha kérdés nélkül rájuk szeretnél tukmálni egy vodkanarancsot. Majd fizetsz neki egyet, ha beszédbe elegyedtetek! Különben is, honnan tudod, hogy mi a kedvenc itala, vagy hogy egyáltalán iszik alkoholt?

Pióca-effektus

Bármilyen meglepő, vannak lányok, akik nem omlanak azonnal egy férfi karjába. Még akkor sem, ha alapvetően tetszik nekik az illető. Ha egy ilyen lány mellé sodor a sors, jobb, ha nem tapadsz rá egész este, nem ütközöl véletlenül mindig bele a tánctéren, és nem kacsintgatsz át felé a tömeg feje fölött. Annyira irritáló leszel, hogy még akkor se foglalkozik majd veled többé, ha egyébként tetszettél neki. Nem kell a hűvös macsót adnod, de ne is legyél palotapincsi!

Díszkíséret

A legnagyobb hiba, amit egy nővel szemben elkövethetsz (mert az előbbiekből még valahogy csak kievickélhetsz, ha nagy mázlid van és bejössz a csajnak), az nem más, mint ha akarata és határozott kérése ellenére hazakíséred. Minden nő rémálma, hogy egy elmebeteg megerőszakolja/elrabolja/feldarabolja, komolyan úgy érzed, hogy lovagiasságnak fogja venni, ha dafke a nyomában loholsz, mert „te majd vigyázol rá, egy ilyen szép lány ne mászkáljon egyedül az utcán”. Pont így kezdik a sorozatgyilkosok, úgyhogy ha azt mondja, nem, jobb, ha nem erőszakoskodsz. A végén még az őrszobán éjszakázol.

Csajozáshoz tuti recept a kutya, nem tudtad?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.