Itt nincs női szemérem – vagyis inkább csak az van: Eufrat Mai pornószinésznő ellátogat a gyárba, ahol vagináját több tízezer példányban sokszorosítják. Ennél abszurdabb videót ma nem fogsz látni, pont.

A fiatal cseh leányzó nagy gondot fordít a vadzsínájára, mely – ahogy apjától tanulta – Isten ajándéka, amivel sztár lehet. Nos, Mai két láb közt nyiladozó ambíciói mondhatni virágba borultak: az ő nemi szervét mintázzák a fleshlight típusú férfimaszturbátorok tömegei. “Furcsa gondolat, hogy férfiak ezrei az én vadzsínámmal maszturbálnak” - merül filozofikus elmélkedésbe Mai, majd a világ legabszurdabb gyárlátogatásának keretében mindenki a kezébe veszi a hölgyemény istenadta ajándékát.

Nehezen tudnánk kiemelni a legszürreálisabb pillanatot: a szakmai ujjazás volt-e az, mikor hárman elemzik, mennyire élethű a nyílás? Vagy mikor a vaginahegyeket pakoló gyári munkáslány kezet fog a klitorisz- és lyukmodellel. (Igen, a te pinád tesztelése a munkám, és te hogy vagy?)

Esetleg a végén a gyári tömegfotózás vagy Mai nagy tanulsága arról, hogyan nevelné a gyerekeit (nézd kislányom, ahonnan te kijöttél, ott már nagyon sokan voltak bent és lehet, hogy ebben a pillanatban is a világ különböző pontjain férfiak tömegei az én vaginámat húzzák a péniszükre – most pedig aludj szépen)? Lehet válogatni, mi nem tudtuk eldönteni.

És ezt olvastad már?
Itt nézd meg Amyt, mert a Tinderen nem fogod látni