A könnyebb megértés érdekében gifekkel illusztráltuk.

Szinte másodpercre pontosan a nyár közepén járunk: még csomó nyaralás és fesztivál van előtted, ahol a forró estéket még forróbbá teheted ezzel a négy nagyon vadító szexpózzal.

Kitárulkozva

A hölgy hason fekszik, lábait teljesen széttárva, te pedig fekve hatolsz be. A póz tökéletes anális játékokhoz is és persze arra, hogy olyan intenzív ütemet diktálj, amilyet csak nem sajnálsz.

A lótusz

Az előző pózzal ellentétben ez egy kevésbé bevadulós, ellenben nagyon érzéki és szexi pozitúra. Itt a a nő van fölül, lábaitok összekulcsolva, a mozgásotok teljes harmóniában. Tipp: könnyen izgathatod így a barátnőd mellbimbóját vagy markolhatsz a fenekébe is.

Rázd meg!

Ez a póz erősen haladó, de ugyanannyira erősen vadító is: a nő a lábait a válladra teszi és gyertyaállásban kitolja magát, te pedig így hatolsz be. A csiklórészt szabadon hagyja ez a póz, így egy csiklóizgatót vagy magic wandet odatéve garantált az orgazmus is.

A kapitány

Végül ebben a pózban is szinte spárgázik a hölgy, te pedig élvezheted a mély lökéseket és a gyönyörű kilátást kifulladásig.

A legjobb szexhez pedig az elengedhetetlen szexkellékelet (síkosítótól kezdve a csiklóizgatón át az análkúpig mindent) beszerezhetsz most 20% kedvezménnyel a 12 éves születésnapját ünneplő vágyaim.hu-n! Az akció vasárnapig tart, szóval érdemes addig bevásárolni a legjobb szexjátékokból. Gazdag szexben teli nyarat kívánunk!

És ezt olvastad már?
Több mint 2000 évig jég borította, de szeptemberre teljesen jégmentessé válhat egy svájci hágó