Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mielőtt bekötik egy-egy haverotok fejét, meg kell adni azt az utolsó legényestét, ehhez pedig jól jön pár nagyon mókás és pikáns játék. És van egy bónusz meglepetésünk is!

A legénybúcsú nem az a komoly, filozofikus este, ezt azért mindenki belátja: a vidám lealjasodáshoz meg nagyon jól jönnek a mókás szexkiegészítők. Ebből mutatunk most négyet.

Guminő

“Vihar lány” a neve ennek a szőke PVC-ciklonnak, akinek az arca nem mondhatnánk, hogy őőő... kifejezetten valósághű lenne, de éppen ebben rejlik a mókafaktora. Plusz természetesen nem is drága mulatság, 6,250 forintért már be is szerezhetitek a vaduláshoz.

Borat body

Ha igazán meg akarjátok szívatni házasulni készülő barátotokat, akkor azonnal egy ilyen neonzöld, csak a bimbót és a csomagot takaró bodyt a partira. Röhögés garantált.

Pántos férfi BDSM body

Ha nagyon vadulósba fordítanátok a partit, akkor egy ilyen bőrpántos, szegecses bodyval száz százalék a lerökönyödés. Ugyanezt amúgy leánybúcsún is el tudjuk képzelni egy táncosfiún is, szóval hölgyolvasók, leánybúcsúra is tökéletes ez a cucc!

Cicis stresszlabda

Végül pedig egy idióta apróság, ami azért nagyon viccesen tud kijönni, ha leteszitek az ünnepelt elé a kocsmapulton.

A Vágyaim.hu Facebook oldalán pedig ebben a posztban, ha megírjátok kommentben, melyik játék tetszett a legjobban, most meglepetés ajándékcsomagot nyerhettek. Határidő: június 10. Vicces legénybúcsút kívánunk!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.