Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vannak könnyű és jól bevált szexpózok, amiket imádunk. Aztán vannak nehezebbek, amik melósak ugyan, de megéri a munkát. De bizony vannak azok a pozitúrák, amik nagyon, de nagyon nem kedveznek a hímtagodnak. Megmutatjuk őket, hogy elkerüld az esetleges katasztrófákat.

1: Tehenészlány háttal

Iszonyú szexi, mikor a csajod rajtad lovagol, nem? Pazar a kilátás, nem is kell megmozdulnod és csak hátradőlve élvezed, hogy dolgozik rajtad a kedves. De háttal nagyon sok nő nem olyan gyakorlott, így nagyon könnyen megeshet, hogy a gyorsabb tempó közben véletlenül kicsusszansz belőle és ő a ritmus gravitációjának engedve keményen rázuttyan farkadra. Aucs. Tanács: Ilyenkor fogd meg két kézzel a fenekét és koordináld kissé a sebességet és a tempót.

2: A balett

Az álló szexpózok amúgy sem a legegyszerűbbek közül valók, ebben a verzióban pedig nagyon trükkös a behatolás szöge. Az elragadtatott lökések közben könnyen kieshetsz belőle és jól beütheted magad a combjába – vagy épp nem tudjátok megtartani az egyensúlyotokat és elborultok; máris kész a faroktragédia. Tanács: ha imádjátok ezt a pózt, akkor érzéki lassúsággal csináld; a gyors meneteket hagyd más pózokra!

3: A labda

Női és férfi életmódmagazinok egyaránt előszeretettel ajánlják ezt a mondhatni bizarr kombót: a nő lovagol meg úgy, hogy te egy hatalmas gumilabdán ülsz. A veszély ugyanaz, mint az első póznál, csak a labda pattogása miatt itt vagy százszor esélyesebb, hogy megtörténik. Már belegondolni is fáj, nem?

4: A séf

Veszettül szexi dolog bármilyen előjáték nélkül azonnal megrakni a csajt a konyhapulton – ez nem is képezheti kérdés tárgyát. Viszont a szapora, szenvedélyes dugás közben itt is kieshetsz: és makkal nekicsapódhatsz a konyhapultnak. Ami nem kellemes. Nagyon, nagyon nem, brrrr. Úgyhogy a tanácsunk: maradj végig benne mélyen és sok-sok rövidet lökj, ne gyere ki belőle soha és menj vissza tövig, mert ez a tragédia fő indikátora.

Szóval óvatosan a farokveszély-zónás szexpózokkal - van temérdek más és izgalmas lehetőség is a szex felpörgetésére!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.