Úgy nyert a Kenyér lelke fesztiválon egy pékség, hogy még ki sem nyitott
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mi lesz, ha megnyitnak???

A Norma pékség Benkő Zoltán vállalkozása, az ő nevéhez köthető az Innio. Utóbbi étterem körül kicsit sok a zavar mostanában: május végén arról lehetett hallani, hogy bővülnek, aztán hirtelen bezártak, most pedig ismét arról olvasni Facebook-oldalukon, hogy újranyitják az Inniót.

A Norma nordic stílusú pékség szintén hozzájuk tartozik, ez elméletileg augusztus végén nyit. Biztató jel, hogy az augusztus 20-i Kenyér lelke fesztiválon megnyerték a legjobb bagett címet, ami nem rossz teljesítmény úgy, hogy még ki sem nyitott az üzlet.

A croissant kategóriában az Alma Nomad Bakery nyert, a teljes kiőrlésű és a félbarna kenyér kategóriát pedig az Artizán Budapest zsebelte be.

Ez is érdekelhet:

Almás tart és kovászolt kenyér szívvel és főleg lélekkel - Alma Nomad Bakery - Roadster

„Al que madruga, Dios le ayuda" - tartja a spanyol mondás, vagyis, aki korán kel, azt isten megsegíti. Árgyelán Timit és párját, Joaquim Escriva de Balaguert biztosan masszív lendülettel támogatja a mindenható, ugyanis mint az közismert, a pékek korán kelnek. Ők konkrétan hajnal öt előtt, hogy a Vitkovics Mihály utcai apró üzletbe beérve neki is álljanak elkészíteni boszorkányosabbnál boszorkányosabb pékáruikat.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.