Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Minden karácsonykor előkerülnek a társasjátékok, mint a Monopoly, és ha már unod a klasszikust, akkor mostantól Nürburgring-témájú változatot is játszhatsz, ahol a legendás kanyarokért szedheted a pénzt.

Minden autórajongó álma, hogy legalább egyszer eljusson a Nürburgringre. Ha már voltál, akkor azért, ha pedig még nem, akkor azért kérheted karácsonyra a Monopoly különkiadását. A Nürburgring-témájú társasjáték második kiadásában olyan legendás kanyarokra csaphatsz le, mint a Flugplatz és a Schwalbenschwanz, amelyek ára 60 eurónál kezdődik, a legdrágább pedig a Karussel, amiért 400 eurónyi játékpénzt lehet kérni.

A vasutak helyett lelátók kaptak helyet a játékban, és a hagyományos figurákat is újakra cserélték: versenyautóval, gumiabronccsal, bukósisakkal vagy kupával lehet játszani. Az autórajongók kedvenc Monopolyját a Nürburgring holnapján lehet megrendelni 44,95 euróért, és nem árt tudnod, hogy a játék német nyelvű, úgyhogy ha még nem tudsz németül, akkor máris hasznos kifejezésekkel kezdheted.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.