Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jó dolog a zokni, meg a pulóver, de karácsonyra tudunk jobbat egy férfinak. A Player és a Sörpont.hu közös játékán finom söröket nyerhetsz.

Az elmúlt másfél évben a szívünknek legkedvesebb gasztronómiai mozgalom a hazai kézműves sörök előretörése volt. A forradalom fogyasztók szempontjából érzékelhető első állomása a Főzdefeszt volt, ami katartikus hangulatú találkozó lett a komlós üdítő iránt rajongó hímnemű populáció körében. Igen ám, de évi négy alkalom kevés, szerencsére a hájpot meglovagolva a vendéglátóipari szakma vállalkozó szellemű versenyzői úgy döntöttek, hogy betesznek a pultba Keserű mézt, Galaxist meg hasonlókat.

A kocsmai jelenlét jó volt, de még mindig nem volt az igazi, hogy mindig ki kellett mozdulni a négy fal közül, ha az ember be akart tolni egy kölesest vagy egy Pokerface IPA-t. A piaci rést felismerve szakboltok is elkezdték árulni a Starit és társaikat, hogy a szomjas férfiseregnek otthon a tévé előtt ülve, meccset nézve se kelljen lemondani a kedvenceiről.

A sörfőzdék és termékeik egyre erőteljesebb fejlődése mellett a forradalom csalhatatlan jele az, hogy kereskedelmi szinten is zajlik a haladás. A Sörpont.hu például egy olyan webshop, ami fogta az egész kézműves sörforradalmat, és felrakta online. A kínálatban vannak olyan alappillérek, mint a Keserű méz, a Távoli Galaxis, a Hammurapi, és olyan különlegességek, mint a téli specialitás Winternacht, a Barcagi Duplabak és a magyaros-belgás TriplaX.

Játssz, hogy ihass!

A sörpontos arcoknak köszönhetően most kisorsolunk egy karácsonyi sörös pakkot. Érdemes megpróbálni, mert a macsó faládában ötezer forintnyi remekség bújik meg, konkrétan egy Pokerface, egy szilvás sör és az örök kedvenc Keserű méz. Játszani itt tudsz: december 18-áig adhatod le a szavazatodat ezen az oldalon.

Hajrá!

(x)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.