Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Izgalmas, de mégis kényes témáról van szó: sokan csak álmodoznak róla, még többen pedig egyszer-kétszer nekifutottak, sikertelenül. Van pár módszerünk, amivel szinte tuti, hogy zöld lámpát kapsz – és ő is élvezni fogja az élményt.

Míg a szexben egyértelmű köztetek a dinamika, a kémia, a bevált forgatókönyv és miegyéb, addig a hátsó rész meghódítása már-már tabutéma. Értjük, hogy téged miért érdekel: sok ideje nézed magad előtt a csajod szexi, rengő fenekét és egy párszor elábrándoztál róla, milyen izgalmas, szűk és más lehet hátulról behatolni. De azt is értjük, hogy vele mi van: lehet, hogy felpörgeti, ha a hüvelykujjadat ott tartod, viszont valljuk be, teljesesen más szint mint befogadni egy annál sokszor nagyobb, ütemesen mozgó péniszt. Nyugi, a dolog nincs veszve (és megsúgjuk, hogy szerintünk a csajodat is ugyanúgy felpörgeti a dolog mint téged), csak kövesd a várárok bevevésének stratégiai lépéseit.

Beszéljetek

Méghozzá jókor, mert ha rossz pillanatban dobod be ezt a témát, a csajod könnyen azt fogja gondolni, hogy elégedetlen vagy a jelenlegi szexuális életetekkel. Tehát először ne szex közben említsd meg ezt, mert így kényszerhelyzet elé állítod, hanem várj egy olyan pillanatra, amikor mindketten relaxáltak vagytok – egy vacsora után, közös fürdés közben vagy épp elalvás előtt is jó lehet. Biztosítsd a partneredet, hogy imádod vele a szexet és semmi baj nincs veletek az ágyban, csupán izgalmasnak találod a gondolatot. Kérdezd meg a véleményét, derítsd ki az esetleges félelmeit és biztosítsd róla, hogy semmit nem fogsz elsietni.

Ne igyatok

Ha először próbáljátok az anális szexet, akkor az a legjobb, ha mindketten józanok maradtok vagy csak nagyon kevés alkoholt isztok (a fizikai relaxálás miatt jól jöhet). Tartsd tisztán a fejed, különben nem tudsz rendesen figyelni, vajon élvezi-e, amit csinálsz – plusz a túlzott alkohol és a helyzet izgalmának hatására könnyen elragadtathatod magad.

Bemelegítés

Az anális szex természetesen nem csak fejben dől el nála, így nagyon fontos, hogy a testét is lelazítsd, mielőtt bármibe belefognátok. Egy masszázs vagy egy hosszú, közös fürdő, ahol megmossátok egymást, jó alap lehet a fizikai relaxáltsághoz.

Előjáték

Három felkiáltójellel. A normál szexnél sem csak az van, hogy megkívánod, majd csontszárazon betolod, az anális behatolásra pedig ez százszorosan érvényes. Egy olyan előjátékban, ahol orálisan és ujjal izgatod a csajod, érdemes egy-két extra, anális elemet is befűzni a dologba. Például menj lejjebb és nyelvvel kezdd el izgatni a rést, miközben az ujjaiddal a csiklóját simogatod. De megteheted ezt fordítva is: ujjal óvatosan körözve, majd lépésről lépésre tágítva izgatod a fenekét, miközben szájjal a csiklójánál dolgozol. A lényeg: semmiképp se hagyd ki az előjátékot és mindenképpen vondd be már ekkor a hátsó részt. A csajod sokkal jobban rá fog pörögni a témára, ha valami ismerős jóval kombinálod, plusz a záróizmait is el fogod lazítani így.

Síkosító

Az anális szex aranyszabálya: síkosító. Nem csoda, ha fáj neki, hogyha totál szárazon próbálkozol: és nagyon reméljük, hogy nem mondun újdonságot: a nők nem nedvesednek análisan. Szóval síkosító, még akkor is, ha hüvelyileg nedves és azt ujjal eldolgozhatnád, vagy ha egy nagy orális túrát tettél a rés körül, akkor is. Mivel a síkosító teljesen máshogy hat mint a nedvesség vagy a nyál: egyrészt lazítja az izmokat, másrészt olajosságával csúszós és zökkenőmentes pályát biztosít a behatoláshoz. A síkosítót nem csak az anális, de a klitoriális részen is elkenheted. Mielőtt síkosítót vásárolnál, érdeklődj a partnerednél, vajon a hideg vagy a forró bázisú síkosítót preferálja, a kettő ugyanis tök más hatású.

Építsd fel

A mesteri előjáték után, síkosítóval a kezed ügyében kezdjetek el szexelni. Aktus közben se hanyagold el az anális részt: húzd szét a fenekét, izgasd először egy, majd pozitív visszajelzés esetén két ujjal. Szerintünk a síkosító után az anális szex legeslegjobb barátja egy anális dugó, angol nevén plug. Miért? Mert a kis eszköz nagyobb mint az ujjad, de kisebb mint a péniszed és többnyire pikk formájú kialakításának köszönhetően egyenletesen csúszik be. Keskenyedő, körben végződő talpának hála pedig szex közben is bent marad. Egy apró vagy normál méretű anális dugó a tökéletes bemelegítés az anális szexhez: aktus közben a te ütemedre mozog bent, így felkészíti a nőt egy nagyon hasonló típusú behatolásra. Fontos, hogy itt se hanyagold el a síkosítót.

A megfelelő póz

Nagyon figyelj, milyen pózban csináljátok. A legjobb és legkézenfekvőbb ajánlat a kutyapóz, méghozzá az a variánsa, ahol a nő az ágyon térdel, a férfi pedig mögötte, az ágy előtt a padlón áll. Ez azért tökéletes póz, mivel így nem kell az ágyon egyensúlyoznod, miközben az ujjaiddal, a síkosítóval és egy pluggal próbálnál egyszerre zsonglőrködni. Elsőre mindenképpen kerüld az extrém és bevállalós pózokat, de leginkább minden olyan, amelyben nem a nő háta mögött vagy. Ez azért rettentő fontos, mert a misszionárius vagy egymással szemben lévő pózokban fel kell hajlítanod az ágyékát, hogy hozzáférj a fenekéhez – ebben a pozícióban viszont teljesen megváltozik a járat hajlásszöge, így ne lepődj meg, ha fájni fog neki. Szóval anális szexnél, főleg elsőre kutyapóz-variánst próbáljatok.

Lassan, de biztosan

Végül, de nem utolsó sorban lassan hatolj be, talán ne is told elsőre tövig. Igen, akármennyire is türelmetlenül bent lennél már, ez sajna egy türelemjáték. Először betolhatod a makkod, majd vissza, ezután egyharmadig, majd vissza és így tovább, míg teljesen bent vagy. Viszont ezután se kezdd el kétszázzal lökni, hanem ütemesen gyorsulj fel. Figyelj a partnered visszajelzéseire és konkrétan kérdezd meg tőle, fáj-e neki, vagy jó-e így. Nem kell sokszor kérdezgetned, elég max kétszer is, mert ha folyamatosan anyáskodsz felette az nagyon lelombozó a nőnek: mivel a nők többsége a szex közben egyszerre akarja érezni, hogy törődsz vele, de azt is, hogy vadul és mocskosan birtokodba veszed - ami a túlaggódással totál elveszhet. Ha mindketten figyelmesek, nyitottak és őszinték vagytok, akkor mindenképp érdemes megpróbálni, mert egyedülálló és hihetetlenül izgalmas szexélményben lehet részetek.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.