Kétféle férfi létezik: az, aki már legalább egyszer megmérte a szerszámát, és az, aki hazudik. Egy nő kielégítése viszont nem a férfiasságod számadatain múlik, hanem néhány könnyen elsajátítható, de esszenciális fogáson. Úgyhogy mérőszalagot a fiókba, szemeket pedig a képernyőre: ezek a legfontosabb tudnivalók a témában.

Ha szkeptikusan olvasod már a címet is, akkor el kell áruljuk, hogy a nőknek valóban nem minden a méret. Mivel a férfiak hajlamosak a nagy mell, kerek fenék fogalmak köré csoportosítani a tökéletes nőt, ezért adja magát, hogy a másik nem fontossági sorrendjében top prioritásnak gondoljuk például a kimunkált felsőtestet és a hímvessző méretét is.

“Szerintem a nőknél is nyom a latban a pénisz mérete, azonban ez nem azt jelenti, hogy a tíz colos hosszúságot keresnék egy férfi szex-rezüméjében.”

- magyarázza Brandy Engler terapeuta, a  The Men on My Couch írója.

“Ha bizonyos egyéb tények rendben vannak – azaz ha a pasinak vannak más jó képességei – a péniszméret majdhogynem teljesen elhanyagolható, különösen ha az illető mérete átlagosnak mondható.”

Tehát felejtsd el a méricskélést és koncentrálj a következő fogásokra, hogy te lehess a legjobb partner és szerető – hálószobán belül és kívül.

Légy lelkes tanuló

Elmondjuk a péniszméret-orgazmus reláció egyik legfontosabb alaptételét: a nők túlnyomó többsége klitoriálisan ér el orgazmust, nem pedig vaginálisan. Így az elélvezés szempontjából a legtöbb esetben tényleg lényegtelen a hímvessző mérete, viszont annál fontosabb, hogy mennyire ismered a testét; hol-hogyan tudod a nyelveddel és az ujjaiddal a mennyekbe repíteni. “A vaginából jövő idegvégződések szinte minden nőnél máshol helyezkednek el” - mondja Engler, mi pedig fordítjuk: a mostani csajod közel biztos, hogy nem ott érzékeny, ahol az exed. Éppen ezért a legjobb dolog, amit tehetsz, ha ától zéig feltérképezed a testét és nem ragaszkodsz csökönyösen az eddig jól bevált fogásaidhoz. Légy lelkes és ne ess kétségbe, ha nem sikerül rögtön és könnyen megtalálnod azokat a bizonyos pontokat: a csajod tuti nagyra fogja értékelni a próbálkozásaidat.

A meglepetés ereje

A kliséknek mind megvan a valóságalapja: a nők meglepetésre való igénye esetében ez szintén így van. Egy csokor virág vagy egy üveg finom bor vásárlásában nem a konkrét fizikai ajándék a lényeg, hanem az üzenet, amit a figyelmesség hordoz. “Érzelmi kötődést kell éreznünk egy férfival, hogy akarjuk a vele való szexet” jelenti ki DeAnna Lorraine párkapcsolati tanácsadó. “Minél nagyobb biztonságban érezzük magunkat egy kapcsolatban, annál élénkebbek leszünk az ágyban. A törődéssel a szex intenzitása is meg fog növekedni.” Egy kapcsolatban gyakran a nők terveznek meg mindent – ami rossz dolog, mivel nagyon szexi és maszkulin dolog egy nő szemében, ha a férfi átveszi az irányítást és programokat talál ki. Úgyhogy még akkor is, ha már évek óta együtt éltek, vidd el a csajodat egy étterembe, vegyél neki egy-egy (azért ne túl személytelen és banális) apróságot: hidd el, a hálószobában ezek az erőfeszítéseid elnyerik méltó jutalmukat.

 A csók

Igen, ezt el kell fogadni: a nők romantikusak és szeretik, ha meg vannak csókolva. Ágyban sokszor, nyilvános helyen pedig éppen elégszer. “A csók azt üzeni a nőknek, hogy most valami szenvedélyes történik.” - magyarázza Engler. “Csókolózás nélkül sok nő azt gondolja 'Ez így nagyon mechanikus, nem is érdeklem annyira, hanem csak el akar menni'.” A csók tehát az érzelmek közvetítője a női nem számára: olyan figyelmesség, ami szex közben vagy egy kávézóban is tévedhetetlen.

Figyelem

Ugyanazon a csapásvonalon helyezkedik el a figyelem mint a meglepetések és a csók: a nőket leginkább a törődéssel lehet levenni a lábukról. Ha minden sztoriját leaházod és hümmögsz valami ahatökjómikorleszvacsora-típusút mikor életének apró-cseprő ügyeiről mesél, ne lepődj meg, ha az ágyban is el fogtok hidegülni, legyen akármekkora a szerszámod. Szóval figyelj a történeteire, vess közbe kérdéseket és próbálj meg emlékezni néhány adatra: a nőd szemét az ámulat kristályos csillogásába fogja mártani, ha olyan kérdéseket teszel fel mint “Na és hogy ment az a dolog a főnököddel, amit pár napja említettél?” vagy “Meggyógyult már a barátnőd cicája?”.

Erotikus ajándékok a nagyobb orgazmusért

A hálószobán kívüli tettek után végül térjünk vissza a négy fal közötti konkrétumokhoz. Már fentebb említettük, hogy a nők nagy része klitoriálisan éri el az orgazmust – ebben pedig nem csak a kezed és a szád, hanem néhány segédeszköz is közreműködhet. Érdemes körülnézni a Vágyaim.hu: Csiklóizgatók szekciójában: a vibrációs stimuláló rudak vagy masszírozó tojások nem haszontalan játékszerek, hanem a női klitoriális orgazmus intenzitását sokszorosára tudják növelni. Ezek az eszközök önmagukban (szex nélkül) is nagyon hatásosak, szex közben alkalmazva pedig kirobbanó lehet: a pénisz és a csiklóizgató párosa olyan nagyfokú stimulálás, hogy a partnered akár perceken belül elélvezhet. (A dolog másik pozitívuma, hogy bizonyos szexpózokban nehezen tudod izgatni a párodat: egyszerre ki-be mozogni, a pózt megtartani és még kézzel ritmikusan simogatni a nőt nem mindig olyan egyszerű – a csiklóizgató ezt ügyesen megoldja helyetted). Ezt le is teszteltük. Emellett kicsit bevállalósabb, de nagyon izgalmas extra lehet egy análkúp is.

Természetesen azért tájékozódj a barátnődnél, hogy vevő-e ilyesmire, de az biztos, hogy ha valaha is azt gondoltad, hogy nem vagy elég nagy neki, ez egy análkúppal meg fog szűnni. Az análkúp behelyezésével ugyanis a nő vaginája automatikusan szűkebb lesz (a két nyílás nincs túl messze egymástól), ezért a hímtagot is sokkal nagyobbnak fogja érzékelni, a folyamatos szex közben pedig az análkúp is akaratlanul mozogni fog. És ha ehhez a kettős izgatáshoz bedobsz még egy harmadik, klitoriális stimulálást, akkor ne lepjen meg, hogy ez eddig még nem látott, égboltkettétörősen katartikus orgazmusban fog manifesztálódni.

És ezt olvastad már?
Ha egy szép francia teniszezőnőről néznél képeket…