Pontosan mi is az a squirting? Létezik-e G-pont? Ha tág, akkor sok pasival volt, ha szűk, akkor nem? Nem kell lerágnod a körmöd, válaszolunk. De figyelmeztetünk: nem biztos, hogy mindent tudni akartál.

A férfiaknak gyakran eléggé a valóságtól elrugaszkodott ötletei vannak a nőket illetően. A szebbik nem észjárásának és érzelmeinek gordiuszi kapcsolási rendszerét egy dolog nem érteni (talán ők maguk sem értik, semmi vész), de a fizikai dolgokkal viszont jó tisztában lenni. Mivel a meccsnézős sörözések közben, vagy egy hány-csajt-hágtam-meg férfi kocsmai kimittudon nem fognak előkerülni ilyen témák, ezért most összeszedtük egy csokorba az öt leggyakoribb tévhitet a női nemi szervről.

1: A G-pont nem létezik

A nők G-pontjának már-már mitológiai legendáriuma van: amolyan Attila sírja és az elveszett Atlantisz szintű viták folynak a létezéséről. Tegyünk pontot a G végére: a G-pont igenis létezik. A kételyek valószínűleg onnan erednek, hogy a G-pont nem egy konkrét, GPS-szel belőhető pont a női nemi szervben. Inkább G-területnek kéne nevezni, mivel a vagina belső falának egy erogén részét takarja, amelyet szex közben a péniszével vagy előjátékkor az ujjaival stimulálhat a férfi. Több tudományos (khm) tanulmány is igazolta a létezését: tehát G-pont van, csak nincs hozzá konkrét, öt-lépést-előre-hármat-hátra kincsestérkép.

2: Ha megvan a G-pont, megvan az orgazmus is

A másik nagy tévhit a női nemi szervről és a nők orgazmusáról, hogy ha azt a bizonyos (ha létezik, ha nem) G-pontot stimulálod, akkor azonnal el fog élvezni. Sajnos ki kell ábrándítsunk: a nőket nem huzalozták be ilyen egyszerűen, hogy egy jó pont megpöccintésével parancsszóra elmenjenek. A G-pont nem a Szent Grál: mint ahogy nem ugyanaz izgat fel minden nőt, így egyáltalán nem biztos, hogy a csajodnak a G-pontja a gyengéje, hanem mondjuk az A vagy az U-pontja. Mivan?! Milyen A meg U-pont? Pedig ilyen a zónák is léteznek: az A pont mélyebben helyezkedik el a G-nél, a méhnyakhoz közel és stimulálásától sokkal gyorsabban benedvesedhet a nő. Az U-pont pedig a nők gátrészének erogén zónáját jelöli, amelyet a két nyílás közt nyelvmunkával kényeztethetsz. És akkor még nem is beszéltünk a klitoriális részről. Szóval nem kell mániákusan a G-pontot hajkurászni: ezer más módja is van, hogy elvidd a partnered.

3: A squirtingnél szexibb nincs!

Ha néztél már pornót, méghozzá olyat, ahol nem csak a nő arcába érkezett egy raklapnyi sperma, hanem a nőből tört ki a fröccsenő orgazmusszökőkút, akkor tudod mi az a squirting. Vagyis azt csak hiszed: ugyanis azon kívül, hogy ú de szexi a jó sok spriccelő folyadék, elgondolkoztál azon, mi is robban ki ilyenkor? Most akkor kapaszkodj meg valami szilárdban: a squirting során kilövellő nedvesség egy része... vizelet. Azaz egész pontosan a hugyhólyagból kijövő, higított folyadékként definiálják a Journal of Sexual Medicine kutatói – ezért jön ki jóval több és könnyedebb lé, méghozzá spriccelve, mint a vaginális úton termelődő, sűrűbb és fehér nedvesség. Még mielőtt teljesen hátat fordítanál a világnak és cölibátust fogadnál, elmondjuk, hogy a férfi ejakulátum is tartalmaz némi vizeletet. Szóval lehet, hogy már ittál öhm. Sárgát. De valószínűleg akkor a csajod is – tehát fogadjuk el, hogy ez része a gyönyörszerzésnek. Viszont ezek után talán nem a squirtinggel azonosítod a legszexibb orgazmust..

4: Ha tág, akkor sok pasival volt

Hagyjuk ezt a hülyegét, miszerint ha egy csaj tág, akkor előtted többször hágták meg mint a szikláshegységet, vagy hogy az exének nagyobb volt, mint neked. A női nemi szerv se méretet se formát nem változtat a szexuális aktus gyakoriságától vagy a behatoló pénisz méretétől – állítja Debby Herbenick, az Indiana Egyetem professzora, a The Coregasm Workout írója. - A vagina flexibilis és még szülés után is képes visszaállni eredeti méretére. Szóval ha egy nő tág, az nem az eddig elfogyasztott férfiakat mutatja, hanem egyszerűen azt, hogy így van huzalozva (és ha szűk, attól még bátran lehetett egy hadsereggel). Amúgy fordított irányban viszont lehet változásokat elérni: a vagina szűkíthető gésagolyós hüvelyedzéssel és egyéb gátizomerősítő gyakorlatokkal, de ezt a témát már meghagyjuk a női magazinok szakértőinek.

5: El kéne tudnom vinni szexszel

Nos, ha a péniszed szex közben nem simogatja a csiklóját is egyszerre, akkor a válasz egy hatalmas nem. Kutatások szerint a nők olyan 25, maximum 30 százaléka képes tisztán a szexuális aktustól, a klitoriális rész stimulálása nélkül az orgazmusra. Mivel kábé minden férfi simán a szextől is el tud élvezni, ezért ugyanezt feltételezik a nőkről, de ez nem így van. Tanácsunk: ne keseredj el tőle, ha a csajod nem tud csak szextől elmenni: inkább fedezd fel a testét, az erogén zónáit (például egy másik szexuális kutatás szerint több nő élvez el a mellbimbóizgatástól mint a G-pontjának stimulálásától – azaz a jó szextől – szóval van mit felfedezni) és tanulj meg játszani rajtuk: sokkal több esélyed lesz így ágyrengető orgazmusokat okozni, mintha csökönyösen tartanád magad ahhoz, hogy te márpedig simán szexszel elviszed. Szóval sok sikert: ismétlés, gyakorlás és újítás a tudás anyja.

És ezt olvastad már?
113 évével a világ legidősebb férfija elmondta, mi a hosszú élet titka
Nem könnyű elkezdeni a futást, de most Nyári Dia is segít benne