Öt dolog, amit semmiképp ne mondj a csajodnak az ágyban
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha meg szeretnéd tartani a hölgyeményt, akkor ezt az öt mondatot nagyon, nagyon messziről kerüld el.

1: „Az excsajom nagyon szerette, amikor...”

Nem kell pszichológus végzettség, hogy rájöjj, mennyire borzalmasan érezheti magát a jelenlegi barátnőd, ha a régi csajodra hivatkozol szex terén. Csak képzeld el, milyen érzés lenne, ha ő mondaná be neked ugyanezt például kézimunka közben.

2: „Ne így csináld.”

Nagyon lelombozó és nem túl konstruktív kritika, ha azt mondod szex közben, valamit ne így vagy úgy csináljon; lehet, hogy a csajod annyira begubózódik tőle, hogy nem fog többé kezdeményezni, mert fél tőle, hogy béna. Megoldás: ne azt mondd neki, hogy ne csináljon valamit, hanem finoman irányítsd valami más mozdulatsorra, vagy ha nem lehet nonverbálisan kommunikálni, akkor inkább azt mondd, „inkább így vagy úgy csináld”.

3: „Fél óra múlva mennem kell.”

Iszonyatos hangulatgyilkos ez a mondat: ha eddig rád volt izgulva a csaj, akkor ezek után Szahara-szárazságúvá aszalhatod a hangulatát. Ha tényleg kötelezően el kell menned nagyon hamar, akkor vagy dobd be, hogy ez egy szexi ötperces menet lesz, vagy inkább várjatok az egésszel addig, amíg több időtök lesz az aktusba belebonyolódni – és potenciálisan el is élvezni, mert a csajok orgazmuspotenciálját teljesen kinyírja, ha gyorsan kell elélvezniük.

4: „Nyugi, én is kövér vagyok.”

Még akkor is, ha évek óta vagytok együtt és ismeritek a másik testi tökéletlenségeit, szex közben ne tegyél semmilyen kritizáló megjegyzést a testére. A nők gyakran nagyon bizonytalannak érzik magukat a testükkel kapcsolatban: sokan még felnőttként sem mernek nappal vagy lámpafénynél szeretkezni, nehogy a másik lássa a hibáikat. Szóval egy ártatlan, még akár jóindulatúnak szánt bemondás, ami szerint kövér, vagy vékony, vagy nincs segge, vagy lapos, vagy tőgyei vannak, vagy akármi, az totális hidegzuhany a felajzottságra.

5: „Elmentél már?”

Rémálomkérdés, abszolút rémálomkérdés. Egyrészt: ezzel azt fejezed ki, hogy már baromira unod őt izgatni, elfáradt a nyelved/kezed és már túl lennél rajta – ettől pedig az eddig felépített orgazmusközeli állapotot végérvényesen lerombolod. A nő elkezd stresszelni, hogy hosszú ideje nem élvez el, ergo a stressz miatt soha nem is fog már. A megoldás itt az, hogy pontosan az ellentettjét kommunikáld: te nagyon élvezed ezt a játékot, akármeddig tudnád izgatni, dugni stb., mert imádod, és nem tudsz betelni az élménnyel. Az, hogy bemondod, hogy akármeddig csinálnád, hatalmas beindítópöccintés a nőknek: hátradőlnek lélekben, hogy nem kell időre elmenniük. És ettől valószínűleg sokkal hamarabb el fognak élvezni, úgyhogy ez a lehető legnagyobb win-win.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.