Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Natasha Pearl Hansen egy gyönyörű komikus, aki a férfinép szokásügyi felsőoktatásának reményében öt tipikus hímvirtusban pózol lenge ruhákban. Tanulás, képernyőnyalás aktiválva.

1: Túltolod a videojátékokat

Igen, fontos, hogy folyamatosan ápold előkelő pozíciódat a virtuális világban – de ha a csajod megjelenik egy újdonsült fehérneműben a gép mellett, akkor kapcsold ki a Falloutot, noob.

2: Mocskos ruhák újrafelvétele

Nem, nem kerüli el a csajod figyelmét, hogy a szennyesed vált a ruhásszekrényeddé. Egyrészt látványra sem kellemes a gyűrött, besárgult hónaljú, sörfoltos póló – a szagszadizmusról pedig ne is beszéljünk.

3: Ne parfümözd be a szennyesből kivett, mocskos ruhát

Ha bedezodorozod a szennyesedet, akkor tudod, mi fog történni? Az, hogy lesz egy oltári büdös, izzadt, régi, lehasznált, bepállott, dzsuvás pólód, amiből az orrfacsaró szag mellett deószag áramlik ki. A kettő nem keveredik össze, a parfüm nem nyomja el a bűzt, feleslegesen locsolod drága Hugo Bossal. Úgyhogy, ha nem három méterről szeretnél smárolni a csajoddal, akkor ezt légyszi ne.

4: Kicsit túúúúúlságosan is el vagy telve magadtól edzés közben

Ne válj Patrick Batemanné súlyzózás közben! Tudjuk, hogy szépen fejlődnek azok az izomcsoportok, meg mennyi erőbefektetéssel pumpálod a testedet, de azért ne túl feltűnően pózolj közben és próbálj nem túl hősies-önelégülten félmosolyogni.

5: A mellkastányér

Végül egy utolsó szokás, még a barbár időkből: mikor a mellkasodat használod tányérnak. Figyelj, nem drága egy tányér, tényleg – viszont egy csajt már bajosabb beszerezni, úgyhogy erről a szokásról is lemondhatnál a szerelem, a szex (és az igényesség) oltárán.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.