Segítünk neked, hogy megtudd, hol vannak Budapest legjobb bulijai novemberben, csak hogy ne und magad halálra otthon.

Akvárium Klub: DJ Krush J

november 16.

Hogy kicsoda DJ Krush? Nehéz műfaji korlátok közé szorítani, hiszen bár zenéje a hiphop-ban gyökerezik, millió különböző mellékágra ágazik szerte a jazz-től kezdve a drum ’n’ bass-en át a breakbeatig, egészen egyedi, de mesteri módon ötvözve azokat, az egésznek pedig a japán buddhizmus adja meg az esszenciáját. Új lemezét, a Butterfly Effectet mutatja be november közepén az Akváriumban, nem éri meg kihagyni.

Hellobabybar: Edo Denova

november 13.

Itt van ez a lány, aki a fogorvosi karrier helyett a zenét választotta, és remekül hozza az EDM-bulikat. Ha még nem találkoztál vele, akkor irány november 13-án a Hellobabybar, aztán legyen tánc! És ha nincs tánc, akkor is lehet nézni ezt a szépséges DJ-t akció közben.

Ötkert: Kraak & Smaak

november 27.

Popzenére sóvárogsz kicsit megvadítva egy kis elektronikus funk-soullal és egy kis holland virtussal bekeverve? November 27-re tudunk neked ajánlani valamit: a villám karriert befutott Kraak & Smaak triója tuti neked való. Sokszor jártak már nálunk, és mindig zseniálisak. Ott. Kell. Lenni. Mese nincs.

Tesla: Friday Lust

november 20.

Egy péntek estét sem bírsz ki DJ-k nélkül, ezért november 20-án a Friday Lust klubesten van a helyed, ahol pedig Basics, Immi V, Used Disco és Goyah rezidenskedik. Jó lesz ez is!

Trafiq: záróbulik

november 13-14.

Buliztál már Budapest egyik legjobb helyén? Ha nem, akkor az utolsó alkalom lesz arra, hogy megtedd, a Trafiq ugyanis bezár, de nem teszi csendben, az utolsó hétvégén, november 13-14-én még szanaszét partizhatod magad a Hercegprímás utcában, ahol olyanok kevernek majd, mint Immy V, a Muzzaik, DJ Poly, Mr. Vasovski, Harold P és Dévényi D.

Szóval irány ezekre a helyekre, ahol még saját palackos Heinekent is kaphatsz, az meg tök menő. A limitált palackok piacra dobásával egyidejűleg Instagram-játék is indul, amellyel többek között Iphone 6-ot, GoPro kamerát és egy tizenöt főre szóló Ultimate VIP estét is lehet nyerni. A fogyasztóknak a játékban való részvételhez nincs más dolguk, mint egy olyan #openbudapest hashtaggel ellátott bulifotó feltöltése az Instagramra, amelyen valamelyik Heineken City Club Edition palack is szerepel. Bővebb infót a játékkal kapcsolatban erre találsz!

És ezt olvastad már?
Barátaik és ellenségeik hangját is felismerik a vízilovak