Szereted diktálni az ütemet az ágyban? Emellett szeretsz nem protokollszerűen, hanem kifejezetten mocskosan szexelni? Akkor ezt az öt, különböző nehézségi fokozatú, de ugyanolyan pokolian vad és fülledt szexpózt nincs mese, imádni fogod. Főleg, hogy fotókkal illusztráltuk.

1: Falnak döntve

Nehézségi fokozat: 3/5

Vagy jobban mondva falnak baszva – ebben a nagyon domináns, de mégis erotikus pózban úgy ugráltatod magadra a csajt, ahogy tetszik, miközben ő erősen kapaszkodik beléd lábbal és kézzel. A hatás növelése érdekében, mivel amúgy is kézre esik, izgathatod análisan.

2: Tárva-nyitva uralva

Nehézségi fokozat: 1/5

Úgy tárod szét a lábait egy vad menet közben, hogy esélye se legyen menekülni és mindent beleadva küldöd – na, tetszik az ötlet? Ha elég bevállalósak vagytok, akkor a két lábát ilyenkor ki is kötheted az ágy széleihez, vagy a két kezét fent a csuklójánál az ágy fejtámlájának, hogy ne izegjen-mozogjon a vad menet közben. Plusz itt tökéletesen oda is tarthatsz egy csiklóizgatót, amivel garantáltan (úgy értjük konkrét gyári, visszavizetési garanciával) elviszed a hölgyet.

3: A térdelő V

Nehézségi fokozat: 4/5

Ez nem egy egyszerű póz – viszont nagyon egyedi és érdemes kipróbálni, ha azt szeretnéd, hogy a csajod is dolgozzon kicsit, miközben te őt dolgozod keményen. A férfi itt térdel, a nő pedig átveti a két lábát a férfi vállán – az így kialakult behatolási szög pedig a te szerszámodnak új és izgalmas, neki pedig eléggé G-pont stimuláló (vagina belső falának legerogénebb része) lehet.

4: A jó öreg kutyapóz

Nehézségi fokozat: -1/5

A kutyapóz annyira nem nehéz, hogy lehetetlen utálni, csak imádni: primer, állatias, egyszerű és mindig ugyanolyan hatásos férfinak és nőnek egyaránt. Sok tudós azt állítja, hogy eleve a kutyapózra vagyunk genetikailag bedrótozva – csak nézd meg, hogy közösül minden emlős állat. A kilátás gyönyörű, a póz kényelmes, nagyon sokáig lehet küldeni és análisan plusz klitoriálisan is izgathatod közben – és nincs olyan, hogy egy kutyapózban a nő a domináns; ezt mindig te irányítod.

5: Hátrahajolva

Nehézségi fokozat: 5/5

Legutoljára hagytuk a leghárdkórabb versenyzőt – közepesen profi jógásnak kell lenned, hogy ezt bármilyen ficam nélkül kivitelezd. A nő teljesen a hasán fekszik, míg te rajta ülve, magadat hátravetett kézzel a nő lábfejénél tartva küldöd a súlyod alatt kiszolgáltatottan pihegő nőt. Ez a szög szerintünk jellegénél adódva nagyon jól passzolhat fenékbe célzó menetekhez (amihez soha ne felejts el síkosítot használni). Nehéz póz, de csakúgy, mint a térdelő V póznál, a behatolási szög itt is nagyon új és izgalmas stimulálást fog jelenteni mindkettőtöknek, szóval megéri kísérletezni!

Csiszolnád még a szextudásod vagy épp párkapcsolati témában okosodnál? Jer ide és kövesd XXX Player rovatunkat a folyamatosan frissülő tippekért!

És ezt olvastad már?
Kína elnöke sürgeti a klímavédelmi célok elérését