Ha te nem szeretkezni szoktál, hanem a jóval vadabb és mocskosabb formáját űzöd a szexnek, akkor vésd fel magadnak ezt az öt pózt ma estére. Ó és nem mellesleg, ezúttal fotókon illusztráltuk.

1: Falnak döntve

Nehézségi fokozat: 3/5

Vagy jobban mondva falnak b*szva – ebben a nagyon domináns, de mégis erotikus pózban úgy ugráltatod magadra a csajt, ahogy tetszik, miközben ő erősen kapaszkodik beléd lábbal és kézzel. A hatás növelése érdekében, mivel amúgy is kézre esik, izgathatod análisan.

2: Az uraló olló

Nehézségi fokozat: 1/5

Úgy tárod szét a lábait egy vad menet közben, hogy esélye se legyen menekülni és mindent beleadva küldöd – na, tetszik az ötlet? Ha elég bevállalósak vagytok, akkor a két lábát ilyenkor ki is kötheted az ágy széleihez, vagy a két kezét fent a csuklójánál az ágy fejtámlájának, hogy ne izegjen-mozogjon a vad menet közben.

3: A térdelő V

Nehézségi fokozat: 4/5

Ez nem egy egyszerű póz – viszont nagyon egyedi és érdemes kipróbálni, ha azt szeretnéd, hogy a csajod is dolgozzon kicsit, miközben te őt dolgozod keményen. A férfi itt térdel, a nő pedig átveti a két lábát a férfi vállán – az így kialakult behatolási szög pedig a te szerszámodnak új és izgalmas, neki pedig eléggé G-pont stimuláló (vagina belső falának legerogénebb része) lehet.

4: A jó öreg kutyapóz

Nehézségi fokozat: -1/5

A kutyapóz annyira nem nehéz, hogy nehezebb utálni, mint imádni: primer, állatias, egyszerű és mindig ugyanolyan hatásos férfinak és nőnek egyaránt. Sok tudós azt állítja, hogy eleve a kutyapózra vagyunk genetikailag bedrótozva – csak nézd meg, hogy közösül minden emlős állat. A kilátás gyönyörű, a póz kényelmes, nagyon sokáig lehet küldeni és análisan plusz klitoriálisan is izgathatod közben – és nincs olyan, hogy egy kutyapózban a nő a domináns; ezt mindig te irányítod.

5: Hátrahajolva

Nehézségi fokozat: 5/5

Legutoljára hagytuk a leghárdkórabb versenyzőt – közepesen profi jógásnak kell lenned, hogy ezt bármilyen ficam nélkül kivitelezd. A nő teljesen a hasán fekszik, míg te rajta ülve, magadat hátravetett kézzel a nő lábfejénél tartva küldöd a súlyod alatt kiszolgáltatottan pihegő nőt. Ez a szög szerintünk jellegénél adódva nagyon jól passzolhat fenékbe célzó menetekhez (amihez soha ne felejts el síkosítót használni). Nehéz póz, de csakúgy, mint a térdelő V póznál, a behatolási szög itt is nagyon új és izgalmas stimulálást fog jelenteni mindkettőtöknek, szóval megéri kísérletezni!

Csiszolnád még a szextudásod vagy épp párkapcsolati témában okosodnál? Jer ide és kövesd XXX rovatunkat a folyamatosan frissülő tippekért!

És ezt olvastad már?
Itt nézd meg Amyt, mert a Tinderen nem fogod látni