Jó, érted, nincs rajta bugyi, nadrág meg végképp nem, de mindenesetre ő vezet téged. És habár a pózok többsége nem egyszerű, ez az öt női-domináns helyzet bizony szexi. Nagyon szexi.

1: A legmélyebb csók 

A kemény női-domináns pózoknak miért ne lenne karcos az előjátéka? Ez a művészien erotikus orál igényel némi karizmot tőled, ugyanis térdelő helyzetben ugrik a hölgy az arcodba, két lábát a válladon átvetve. Míg te nyelvvel kényezteted, a két tenyereddel tartod a fenekét a helyén – és a szorgos nyelvmunka mellett egy-két ujjal vagy egy izgalmas eszközzel is kényeztetheted a hátsó nyílását, hogy hangulatba kerüljetek a következő pózokhoz.

2: A kulcs és a zár

Nem minden női domináns pózban kell a nőnek felül lennie. Ebben a misszionárius variánsban a nő a lábaival körülöleli a férfi csípőjét és fenekével az ágyról felemelkedve diktálja az ütemet. A póz előnye, hogy a nő befolyásolhatja a behatolásod mélységét és a lökések gyorsaságát, így a saját tempóját alakíthatja ki. Hátránya lehet, hogy a nőnek eléggé meg kell erőltetnie magát a mozgáshoz – de pontosan ez is válhat nagyon szexivé és orgazmus-esélyessé, ugyanis több kutatás bebizonyította már, hogy a nőket a hasizomgyakorlatok és belső összehúzódások nagyon-nagyon fel tudják izgatni.

3: A vágtázó ló

Meglepően erotikus és érzelemdús póz a vágtázó ló, amelyben a férfi törökülésben van, a nő pedig szemben vele, fenekéhez hajlított lábakkal lovagol fel-le. A nők többsége preferálja azokat a szexpózokat, mikor aktus közben lehet csókolózni és simogatni egymást – ez a variáns pedig tökéletes erre is. Tipp: ha így lovagol meg, közben ne átalld izgatni a mellbimbóit akár kézzel, akár nyelvvel.

4: A híd

Na erről a pózról tovább is görgethetsz lefelé, ha nem jársz három éve jógázni vagy a TF-re: ehhez a nő-van-fölül pozitúrához ugyanis le kell menned hídba. A hihetetlenül nehéz pózhoz tény, hogy hatalmas flexibilitás kell férfi oldalról – de nőiről is oda kell tenni a dolgot, mert ő a talpáról lábujjhegyre mozgással lovagol meg így téged, ami nem piskóta erőbefektetés. Ha vagytok ennyire sportosak és rugalmasak, akkor a póz közben a nő számára nagy pozitívum, hogy a nő diktálja a mélységet és az ütemet is, plusz két szabad kezével izgathatja a csiklóját – ujjakkal vagy egy cuki kis vibrátorral.

5: A forró trón 

Szintén jógarajongóknak ajánljuk ezt a pózt, ami azért könnyebb a hídnál, de tény, hogy össze kell csomagolnod magad. Míg te hátrahajtott embrió-pózban fekszel, a péniszedet át kell hozni a két lábad között, amire a nő neked háttal ül rá. Az egyensúly megtartásához ő hátranyújthatja a két kezét és így egymásba kapaszkodva élvezhetitek az aktust, amíg oldalra nem dőltök. Ez a póz viszont tökéletes anális szexhez, mivel egyszerre erotikus és adja magát, hogy fenékkel üljön rád – plusz nem tartható sokáig, de amíg igen, addig nagyon izgalmas. Itt szintén huncutkodhat a hölgy a fél kezével a csiklója körül az orgazmus eléréséhez.

Tudjuk, hogy nehéz pózok - de néha nagyon szexi és izgalmas a megszokott kutya-misszionárius-tehenészlány háromszögön kívüli világban is kísérletezni, nem igaz? Na ugye.

És ezt olvastad már?
Nem ez a lány fog lehűteni a kánikulában