Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tátott szájú pozitúrák jönnek, uraim.

Ráadásul keménységi és nehézségi sorrendben felfűzve. Íme az orális nyelvvizsga öt lépésben!

1. A bújós kiscica

Ha a barátnőd annyira nem aktívkodott eddig a szájjal bűvölésben, akkor kezdő póznak tökéletes ráhangolódás ez az egyszerű, de nagyszerű póz. Kényelmesen hátradőlsz, miközben ő a saját tempójában felfedezi a legnemesebb testrészedet, a saját tempóját, határait és minden egyebet. Egymás megismerésére is remek póz ez: könnyen rá tudod vezetni, milyen ritmust, mélységet és szöget szeretsz, mikor orálisan kényeztetnek.

2. Summer of 69

Oooh, yeaaah! Igen, a 69-es pozitúra az már eggyel haladóbb a bújós kiscicánál, itt ugyanis a lánynak saját magát is egyensúlyban kell tartania és arra is figyelnie, hogy te kényezteted őt, miközben a saját feladatáról sem szabad elfelejtkeznie. Bevalljuk, hogy nem ez a legek szopáspóza, de arra nagyon jó, hogy benedvesítsétek egymást és felvegyétek a másik ritmusát a menet előtt.

3. A lovaggá ütés

Ez a póz annyira kemény, amennyire akarod, ugyanis a bemelegítő nyalások és szopogatások után már te diktálhatod az ütemet az előtted térdelő gyönyörűségnek. Azért ha még kissé torokszűz a barátnőd, akkor ajánljuk, hogy ne nyomd le tövig a fejét és tartsd ott: a mocskosabb játékokat érdemes fokozatosan beadni a másik félnek, így az ő garatreflexe és légzésritmusa is tud azonosulni az orális aktushoz (ami neked is sokkal jobb lesz, mert nem kell folyton megállni menet közben).

4. Fent és lent

Ez már nagyon tapasztalt nők póza rajtad, melyben ugye már elhagytátok a legtöbbször kényelmes ágy-komfortzónát. Itt úgy ülhetsz, mint király a trónban, miközben a nő neked háttal meglovagol – majd két vágta között térdre ereszkedik és kényezteti a farkadat. Itt ugyanúgy rásegíthetsz kézzel is, ha szeretnéd rávezetni a számodra legélvezetesebb ütemre és a mélységre.

5. Teli torokból

Utolsó pózunk pedig a full profi garatreflex-királynők és a leszopatást tökéletesen ismerő szexistennők kemény, de férfiszempontból fantasztikus pozitúrája. Itt a hölgy feje lelóg az ágyról, te két kézzel a feje alá fogsz és… hát, hogy kell ezt szépen mondani, istenesen tövigtolod. A dolog pikantériája, hogy annak ellenére, hogy ez egy brutálisan büntető és fulladáshatáros póz egy nőnek, mégis tökéletesen alkalmas arra, hogy közben izgasd fél kézzel a csiklóját (például egy csiklóvibrátorral) vagy ő izgassa magát – ami pedig holtbiztos, hogy köbre emeli a szexiség faktorát ennek az amúgy is übererotikus póznak.

Legyen izgalmas estétek! ;)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.