Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha imádod a szexet és a társasozást, valamint a barátnőd is, akkor szintet léphettek mókában és szexiségben is ezzel az öt játékkal!

Itt találhatod az első gyűjtésünket szexi ajándék-témában:

Most pedig egy társasjáték-specifikus körképpel készültünk. Pluszpont, hogy egy kattintással megrendelheted őket és február 14-re ki is szállítják, ha ma kattintasz! Szóval ha eddig nem sikerült ajándékot találni: íme!

EXXXTÁZIS

Ár: 8,990 forint

A játék kifinomult, kultúrált módon biztosítja a pároknak a kellemes szórakozást. Az alkotók ügyeltek arra, hogy a játék menete fokozatos legyen és a játékosok a szórakozás mellett kiemelten figyeljenek egymásra, maradandó intim élményben részesüljenek és gyakorolják a tartalmas szeretkezéshez nélkülözhetetlen önkontrollt. Érdemes egy estét úgy magatokra fordítani, ahogy eddig még soha – miért ne lehetne az első ilyen este épp a Valentin-nap?

Ilyen vélemények jöttek róla:

Sokkal többet adott ez a játék mint amit vártunk tőle.
Bárkinek ajánlom aki még többet akar kihozni a szexuális életéből.
Meglepetés volt a páromnak,és annyira sikerült,hogy már ő is tovább ajonlotta ezt a játékot.

Nagyon jó társas, ajánlani tudom mindenkinek, jó dolog nyerni a játékban:)

Hancúr párbaj

Ár: 8,490 forint

A játék a mai igencsak szexuálisan túlfűtött világban a tényleges erotikára, a párkapcsolatok minőségének javítására ösztönöz. Ha ezzel a társassal leped meg párodat, garantáltan elmúlik a hirtelen jött fejfájás és minden adott lesz egy kellemes, forró este eltöltéséhez. A játékhoz érdemes, sőt a maximális hatás elérése érdekében szükséges némi kellékkel készülni: hangulatvilágítás, halk, romantikus zene, egy üveg behűtött finom bor, vagy pezsgő, édes gyümölcs (szőlő, eper), masszázsolaj, vagy testápoló – így egy nagyon szexi és egyedi Valentin-napot kerekíthetsz mindkettőtöknek!

Vélemény:

Monogamy

Ár: 10,990 forint

A játék során több, mint 390 szórakoztató feladat vár rátok, három különböző szinten (Intim, Szenvedély, Forró). Ahogy a játék halad előre vidám párbeszédekben és izgalmas feladatokban lesz részetek, mialatt egyre többet tudtok meg egymás testéről, elméjéről, egyre közelebb érve ahhoz a felismeréshez, hogy mi az, ami a párotokat igazán lázba hozza. A szinteken előrehaladva ahogy a hangulatotok egyre fokozódik, úgy válnak a feladatok is egyre intimebbekké, szenvedélyesebbekké, forróbbakká. De hát így jó egy szexi este, nem?

Páros játszma

Ár: 9,990 forint

A Páros játszma nem csak egy, hanem két játékot rejt magában, így édes kettesben, vagy baráti körrel is tökéletesen játszható!Ez egy beszélgetős, komolyabb kérdéseket is tartalmazó játék egy nyugodt kellemes estéhez. Olyan dolgokat is megtudhatsz kedvesedről, amik akár évek alatt sem derültek ki, ezért lehet izgalmas a játék összeszokott és friss pároknak egyaránt.

Érzékek Birodalma

Ár: 11,990 forint

Magyarországon újra elérhető a világszerte évek óta töretlen sikert arató, erotikus Érzékek Birodalma társasjáték olyan pikáns és szexi kiegészítőkkel, mint a vibrátor és a masszázsolaj. Egy izgalmakban gazdag szex társasjáték pároknak, mellyel feldobhatod a szürke hétköznapokat – a Valentin-napot pedig az egekbe emelheted!

Vélemények:

 

Szóval ne feledd: mindegyik játékot február 14-én kiszállítják, ha ma dobod kosárba! Legyen mindennél szexibb Valentin-napotok! További pikáns mindenféléért pedig irány a vágyaim.hu!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.