Biztosra mennél? Akkor mutatunk pár olyan holmit, amivel karácsonykor egy pasinál sem lőhetsz mellé.

Kúl póló

Ki ne szeretne egy ilyen pólót? A Maflások nagyon érzik ezt a műfajt, a kakasos nyalóka és a zsíroskenyér mellett már megint sikerült összehozniuk egy ikonikus pólódizájnt. Ha egy ilyen kerülne a fa alá, mi nagyon örülnénk.

Kézműves sörök
El tud jönni az a pillanat, amikor az ember sört kap karácsonyra, és bármilyn furcsán hangzik, ez remek dolog. Persze nem árt, ha nem teszkós tucatárukat rakunk oda, hanem igazi különlegességeket. Akár weben is rendelhetünk, mondjuk a sörpont.hu oldaláról, vagy besasszézhatunk Budapesten a Csak a jó sörbe, hogy személyesen válogassunk a kínálatból. Ha kell valami konkrétat ajánani, akkor a békésszentandrási sörfőzde egy igaz gyógynövényes jegyeket tartalmazó karácsonyi editionnel rukkolt elő.

B tervnek ott van a bor, vagy ha nem iszik szeszt a delikvens, akkor a Casino Mocca kávépörkölő minőségorientált kávés előfizetését ajánljuk.

Multieszköz

A CRKT-t főleg a késeiről ismerhettük, de nemrégiben előrukkoltak egy multieszközzel. Egy ilyen cucc a férfi legjobb barátja lehet, ami egy csomó helyzetből kisegítheti. Találunk benne egy pengét, egy fűrészelésre alkalmas pengét, cserélhető fejű csavarhúzókat, drótvágót, csavarkulcs és természetesen egy sörnyitó is. Ha ez nem tetszik, vannak egyéb ajánlataink is.

Utazás

Ha nagyobb a keretünk, akkor akár egy kétszemélyes utat is betehetünk a fa alá. Ott van például az Európa Kaliforniájának számító Costa del Sol. Nyolc okot is tudunk mondani, hogy miért jó hely, és a linken egyéb hasznos infókat is találsz.

Karóra

Egyike a kevés férfiékszereknek, amiket mi férfiak azért szeretünk, mert olyan szép gépek, amelyek hasznosak is. A fotón látható MVMT ráadásul nagyon barátságos árcédulával is rendelkezik, 95 dollárnyi forint az ára. A tok 45 mm-es, a belső szerkezet japán és stílusát tekintve mindennapi viseletre tökéletesen alkalmas. Ha nem jön be, akkor böngéssz még a Playeren, mert vannak további szépségek is az oldalon.

Ha ezek nem jöttek be, akkor mutathatunk pár tuti könyvet is.

És ezt olvastad már?
Egy szép dél-afrikai modell jöhet?