Ezekkel a pikáns és nagyon karcos pózokkal ma este a te kezedben lesz a gyeplő, ezt garantáljuk.

Elképesztően szexi tud lenni, ha a nő van fölül az aktusban – de ugyanannyira felpörgető az is, ha a férfi maximálisan leuralja a nőt. Most ilyen pózokból mutatunk ötöt, amiben nem kérdés, hogy a férfi a domináns.

A főnök

Ebben a nagyon izgalmas pózban a nő álltában előredől és a térdét támasztva tartja az egyensúlyt, miközben a férfi keményen behatol hátulról. A póz tökéletes rövid aktushoz is, ahol csak le kell húzni a sliccet és felhajtani a kisszoknyát.

A bulldog

Ebben a kutyapóz-variánsban a férfi fölülről lefelé hatol be az előtte négykézláb várakozó nőbe, majd húzza magára a hölgyet kedve szerint. Elég szexi.

A gyertyaállás

Itt a nő egy gyertyaállásból hajlítja le a lábait, a férfi pedig felülről, terpeszben hatol be a nőbe. Elég nagy fizikai kihívás a póz, de hidd el, elképesztően megéri – nagyon domináns póz, amiben érezheted az alárendelés szexuális izgalmát. Tipp: ha kicsit szétnyitod a hölgy lábát, még egy csiklóizgatót is bevethetsz, hogy ebben a nagyn megerőltető pózban hatalmasat élvezzen, amihez még csak hozzátesz ez az erőlködés.

A csavar

Itt a kutyapóz úgy variálódik, hogy a férfi bal lábával magára kulcsolja a nőt, miközben behatol, amolyan „nincs menekvés” felkiálltással. Hajelkapással kombinálva tökéletes és ha vagytok annyira haladók, akkor anális huncutkodáshoz is remek póz!

Hajolj le

A nő számára olyasmi ez a póz, mint egy fordított hídállás: egyenes lábakkal úgy, hogy a kéz leér a földre, miközben a férfi mögötte állva behatol. Félelmetes ritmusokat lehet diktálni ebben a pózban és egy-két fenékmegcsapkodás sem ördögtől való ebben a domináns szexpózban.

Izgalmas szexjátékokat a domináns aktusokhoz pedig november 10-ig 20% kedvezménnyel tudtok rendelni, ha felmentek a vágyaim.hu-ra. De addig is, ha ebben a nyálkás időben nektek sincs kedvetek kimozdulni, akkor irány a háló!

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

És ezt olvastad már?
A Casio és Rubik-kocka összeállnak egy közös G-Shock erejéig