Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Floridában nagyon pörög az ingatlanpiac. Idén nyáron egy Terry Allen nevű producer rekordáron, 110,3 millió dollárért adta el itteni birtokát, és már itt is van egy újabb adásvétel, ami még ezen a hihetetlen összegen is túltesz. Egy Steven Schonfeld nevű New York-i befektetési bankár 111 millió dollárt fizetett egy Palm Beach-i nyaralóért.

Ezzel a La Reverie, azaz Álmodozás nevű villa hivatalosan a legnagyobb összegért értékesített ingatlanná vált az állam történelmében. Az előző tulajdonos egy hajápoló termékekkel meggazdagodott mogul, bizonyos Sydell Miller volt, aki gondoskodott arról, hogy az ingatlan rászolgáljon a nevére.

Meg kell jegyezni, hogy Schonfeld minderre egyébként még olcsón is tett szert,

Az Álmodozás összesen 6503 négyzetméternyi élettérrel rendelkezik, amiben 11 hálószoba, 22 fürdőszoba, egy bowlingpálya, egy hatalmas társalgó, wellness-részleg és egy cukrászat is elfér. 2001-ben épült Palm Beach egyik utcájában, amit csak a Milliárdosok utcájaként emlegetnek a helyiek, nem véletlenül.

Hiába a rekordár, Schonfeldék még költeni akarnak az ingatlanra. Már meg is bíztak egy neves belsőépítész céget, hogy Schofeld feleségének iránymutatása alapján rázzák gatyába a villát.

Az új tulajdonos egyébként nem fog beköltözni, csak néha jelenik majd meg itt feleségével és három gyerekével együtt. Az idejük legnagyobb részét továbbra is New Yorkban töltik majd, ahol szintén van hol álomra hajtaniuk a fejüket, hiszen a családnak itt van egy 90 millió dolláros ingatlana Old Westburyben, egy lakása a Park Avenue-n és egy penthouse-a Palm Beach-en.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.