Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az egészséges étrendjének és a rengeteg mozgásnak köszönhetően nagyjából 30 évesnek tűnik Pamela Prati, aki hosszú éveken át színészként kereste kenyerét, jelenleg pedig bemondónő egy olasz csatornánál.

A tévézés mellett jut ideje az Instagramra is, ahová rendszeresen posztol szexi képeket, cserébe pedig sok ezren követik. Lapozz végig az alábbi fotókon, közben pedig próbáld kitalálni, hogy hány éves lehet!

Elbizonytalanodtál mi? Valószínűleg te sem fogod elhinni, pedig Pamela bizony 58 éves.

Úgy látszik, csodákra képes a rengeteg sport, a kiegyensúlyozott diéta és az olasz napsütés kombinációja. Ő legalábbis azt mondja, ennyi a titka. Mi azért sejtünk a háttérben némi turpisságot is, ám ettől független bámulatos.


A modellként és énekesként is fellépő színésznő Szardínián született, édesapja spanyol, édesanyja pedig olasz származású, talán ez az együttállás is szükséges ahhoz, hogy valaki ilyen szinten le tudja győzni az időt. A róla szóló hírekben rendszeresen felmerül, hogy talán ő az első, aki rátalált valamiféle fiatalító elixírre. Hát, a képeit elnézve ez simán megeshet.

Az tuti, hogy mi minden pénzünket elbuktuk volna rajta Kasza Tibi új, kortippelős műsorában...

(Instagram)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.