Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Távolságot áthidaló orgazmusok jönnek, megcsalás nélkül – neked és neki is.

Sajnos nem mindig jön össze, hogy a szerelmet tökéletes helyen és időben találjuk meg; elég sok akadályozó tényező tud felmerülni párkapcsolatban élőknél, még akkor is, ha amúgy totál odavannak egymásért. Ilyen például, ha más városban vagy országban éltek, esetleg olyan munkátok / tanulmányaitok vannak, amelyek sok utazással vagy külföldön töltött idővel jár. Valljuk be, elég könnyű belebukni a távkapcsolatokba: a szexuális vágy kiéletlensége gyakran vezet kikacsintásokhoz a bozótosban, majd mindez nagyon véres szakításokhoz.

Ezt viszont a modern szextechnológia segítségével egészen faszán el lehet kerülni, méghozzá ezzel a két, kifejezetten távkapcsolatban élő pároknak tervezett szexjátékkal! Hogy miről is van szó? Nos, adott egy fleshlight vibrátor (avagy férfi maszturbátor) neked: a Kiiroo Onyx 2, amit a szerszámodra pattintva garantált az élvezet.

A szexkütyüben 10 mozgó gyűrűt alakítottak ki nagyon élethű belső résszel, plusz VR-szemüveg, Webcam és FeelMe.com videó-kompatibilis is, szóval elég interaktív szexélményt ígér akárhonnan is nézzük.

Aztán a csomagban adott a Kiiroo Pearl 2, a Fleshlight női társa, ami egy vízálló G-pont vibrátor.

A pink színű szexkütyü ugyanolyan interaktívan használható, ívelt, ruganyos, lekerekített formájával pedig úgy huncutkodhat vele a barátnőd, ahogy csak szeretne – vagy épp ahogy te szeretnéd, ha Skype-on utasítod, mit tegyen a kis eszközzel. Ő pedig csodás pózokban izgatja magát, miközben te a farkadra vett Fleshlight maszturbátorral szintén elrepülsz a hetedik felhők fölé.

A két termék csomagban kapható, méghozzá jóval kedvezőbb áron, mintha egyedül vennéd: 84,996 forintért rendelhetőek ingyenes szállítással, diszkrét csomagolásban a vágyaim.hu oldalról.

Mert most komolyan: ha mindkettőtök egymással megélt, mégis kilométer távolságban történő közös orgazmusa nem tart titeket össze szexuálisan egy távkapcsolatban, akkor mi tenné? Szóval hajrá távkapcsolatosok, éljen az innovatív távszex!

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.