Két DP-s videó között (ha nem tudod, mi az, nem mi fogjuk elmondani neked) megnézhetsz egy olyat is, amiben megtanítanak arra, hogyan ne legyél perverz. Nohiszen!

Ezt is megértük: a PornHub indított egy új kategóriát Get Healthy – vagyis Légy egészséges! – címmel, ami alatt azokat a videókat gyűjti össze, melyek abban segítenek neked, hogy ne ferdülj el nagyon.

Mindez a pornószájt Sexual Wellness Center nevű kezdeményezésének integráns része, ahol külön videókat szentelnek az előadóknak és a mezei nézőknek egyaránt. Szó se róla, meggyőződésünk, hogy a PornHub PR-részlegén zsenik dolgoznak.

Többek között például ezért a reklámért is jár nekik a vastaps, csak hogy a legutóbbi aranyérmes mutatványukat említsük:

És akkor még szót sem ejtettünk arról, amikor idén márciusban minden olasznak prémium hozzáférést adtak, csak hogy legyen mivel elcseszniük az idejüket a karanténban.

Szóval van náluk kraft, az biztos, és tényleg el kell ismernünk, hogy a szexuális felvilágosítás nagyon fontos téma, így a kezdeményezés vitán felül nemes, hasznos, becsülendő stb., mégsem tudjuk elhallgattatni a kisördögöt, aki azt sutyorogja a fülünkbe, hogy

a PornHub most pont olyan, mint a Coca-Cola, ami az egészséges életmódról papol.

A sorozat visszatérő alakja Laurie Betito, aki nem csak úgy a levegőbe beszél, hiszen ő egy igazi szexuálterapeuta. Mutatjuk:

A PornHub is beismeri, hogy az általuk közvetített tartalom egy rakás veszélyes téveszmét ültethet el a tapasztalatlanabb felhasználók fejében, és ez mondjuk pont igaz.

Akárhogy is, mi azért attól nem tartanánk, hogy az általános iskolákban ezután pornhubos linkeket fognak osztogatni felvilágosítás órán.

(főkép: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Kiderült, melyik a legmegfizethetőbb: a vegán, a vegetáriánus vagy a húsos étrend