Értékes projektet támogathatunk egy fontos témában
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Dokumentumfilm-sorozat készül egy olyan problémáról, ami sokkal több nőt érint, mint azt hinni szeretnénk.

Egy olyan témával foglalkozunk most, amelyet többször érintettünk már. Komoly társadalmi probléma és sajnos sokakat érint, és ennek megfelelően alkalmanként – lehetőleg minél többször – beszélni kell róla. A Player ugyan nem feltétlenül az a felület, ahol ezt napi szinten hangoztatni kell – és nem azért, mert férfimagazin vagyunk, hanem azért, mert a fő profilunk egészen más.

Rajzák Kinga és Agnieszka Wadalowska úgy döntöttek, erről a témáról készítenek egy tényfeltáró dokumentumfilmsorozatot – ez a téma pedig a nők elleni erőszak.

Rajzák Kinga (jobbra) a projekt társrendezője és operatőre is

Két rövidfilmet már készítettek, ezzel pályáznak egy nagyobb (bár filmes mértékkel mérve alacsony) támogatásra, hogy konkrét eseteken keresztül alaposabban bemutathassák a jelenséget, ami sajnos sokkal több nőt érint, mint azt hinni szeretnénk.

A Press Start egy független újságírókat támogató szervezet, amelynek honlapján támogatni lehet a készülő alkotások megszületését. Minden adományt megdupláznak, vagyis ha akár ezer forinttal támogatjuk Rajzák Kingáék filmjét, a Press Start mellé tesz egy ugyanakkora összeget.

Szorítunk, hogy összejöjjön nekik!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.