Ha te is imádod nagykanállal falni az életet, a Roadster legújabb magazinját neked írtuk
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Te is úgy érzed, hogy az elmúlt bő egy év kirabolt a lelkedből valamit, amit igazi életnek hívunk? Mi is, éppen ezért úgy döntöttünk, nem hagyjuk, hogy térdre kényszerítsenek és 220 színes-szagos-életigenlő oldalba mindent beletettünk, amiért igazán érdemes élni.

A Player testvérmagazinját, a Roadstert reméljük, nem kell bemutatnunk veterán olvasóinknak: egy olyan életmódmagazinról van szó, ahol mindent imádunk, ami utazás, gasztronómia, kultúra, elit járművek, divat, dizájn és életszeretet. Ha az online-unkat szereted, akkor a printünket egyenesen imádni fogod, ugyanis nincs olyan oldala, amitől ne lenne azonnal kedved útra kelni egy motorcsónakkal, elautózni a legszebb, felfedezetlen tájakra, meginni a legjobb italokat és elmerülni a legizgalmasabb történetekben. Úgyhogy tekerd le velünk a napfénytetőt és kezdődjön az utazás!

A magazinban elkalauzolunk Tokajra: erre a Balatonhoz képest elhanyagoltnak tetsző senkiföldjére, amiről mindenkinek a polc tetején évekig megbuggyanó aszúk juthatnak először eszébe.

Mostani magazinunkban olyan óriási anyagot szenteltünk az aszúk és furmintok otthonának, amilyet megérdemel, és amitől szerintünk te is azonnal kedvet kapsz, hogy bejárd a Hegyalját.

Sokszor használjuk azt a kifejezést, hogy valakinek filmbe illő az élete; ez legtöbbször azért vaskos túlzás, viszont a gyönyörűséges Vizer Rita sztorijára teljesen áll. Rita valószínűleg az egyetlen magyar, aki diplomát szerzett a Kínai Színművészeti Egyetemen, tévésorozatokban és filmekben tűnt fel Kínában,

Rita izgalmas történetét és a mai Peking színes-szagos korlenyomatát is megtaláljátok a magazinban.

De nem csak Vizer Rita az egyetlen csodaszép, karrierváltó nő a Roadsterben: Rajzák Kinga modellként, ráadásul nemzetközileg is elképesztően sikeres modellként dolgozott tinédzser korától, majd fordított egyet az életkeréken és úgy döntött, a legnívósabb amerikai egyetemek egyikén képzi ki magát újságírónak.

Nomen est omen, a Roadsternél imádjuk a lenyűgöző járműveket, így megnéztük a Frauscher Boats-t, Ausztria áll-leesős válaszát a Riva motorcsónakjaira,

Az autók és motorcsónakok dizájnfellegvárai mellett pedig elolvashatod a lázadó bútortervező művész, Finn Juhl történetét is,

A dán dizájnóriás mellett a magazinban megismerhettek egy Brooklynban élő, magyar felmenőkkel bíró fotóst is;

Teljesen más területről, de még egy Amerikában élő, nemzetközi hírű magyar is megszólal a magazinunkban; Barabási Albert-László hálózatkutatót faggatuk új németországi kiállítása – és még nagyon sok minden más – kapcsán.

Természetesen enni és inni is csak a legjobbat szeretjük, így mélyen belenyaltunk a majdnem háromszáz éves konyakgyártó, a Rémy Martin legfinomabb italaiba és besétáltunk a legbudaibb, ínycsiklandóan ámulatba ejtő magyar bisztró, a Déryné kulisszái mögé is.

Inni pedig nem csak strong spiriteket szeretünk, hanem exkluzív kisüzemi söröket is, ezért úgy döntöttünk, hogy

És ez még csak a dióhéjnyi ízelítő volt; a 220 oldalra bővült, teljes élményt keresd a menőbb újságárusoknál, a Libri és a Bortársaság üzleteiben, vagy rendeld meg tőlünk online. Kezdődjön az utazás!

(Fotók: Rajzák Kinga: Tombor Zoltán, Tokaj: Dancsecs Ferenc, Bortársaság, Mercedes: Tóth István, Vizer Rita és Déryné: Szabó Orsolya, Andreas Laszlo Konrath, Monyó: Körösi Tamás, Barabási Albert László: Puklus Péter, House of Finn Juhl, Frauscher Boats, Rémy Martin)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.