Ha mindig is izgatott az a bizonyos backdoor és a pároddal ki akarjátok maxolni a tiltott élvezeteket, akkor ennek most nagyon örülni fogsz.

Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor egyvalamiben már biztosak vagyunk: hogy nem vagy prűd és nagyon is érdekel az anális szex témája – vagy épp már tapasztaltad/tapasztalod is a hátsó aktus csodáit. Az anális kényeztetés elképesztően gyönyörkeltő tud lenni – viszont nem olyan, mint simán szexelni, erre érdemes egy kicsit jobban felkészülni, hogy minden klappoljon, mikor a pároddal belevetnétek magatokat.

Először is nem tudjuk eléggé hangsúlyozni egy jó síkosító fontosságát – lehet kifejezetten anális szexhez való típusokat is kapni – és azt, hogy eléggé ellazuljon a párod ahhoz, hogy belekezdhessetek anélkül, hogy fájdalmas lenne a behatolás.

És most el is érkeztünk a lényeghez: a behatoláshoz, egészen pontosan ahhoz, mi is kerül a fenékbe először. Te lehet, hogy abszolút természetesnek vennéd, hogy a péniszeddel vedd birtokba a párod – viszont az könnyen lehet, hogy méreténél fogva még túl sok lehet hátulról.

Mit lehet ilyenkor tenni? Nos, beszerezni egy hihetetlenül jól formatervezett, kényelmes és kíméletes, de vibrálásával mégis elképesztően pikáns anális gyönyörszerzőt. Ez pedig szerintünk kérdés nélkül a plug-ilicious.

A gyönyör tíz centimétere

A Satisfyer plug-ilicious egy bőrbarát szilikonnal bevont plug, azaz análvibrátor, ami tíz centi behelyezhetőséggel és merev, anatómiai kialakításával egészen tökéletes társatok lesz az anális csodákban.

A többi plughoz képest a Satisfyer terméke abban nyújt valami félelmeteset, ahogy rezgésével a gyönyörmétert valami hihetetlen magasra tekerheted – igen, te, ugyanis az okostelefonodról irányítva állíthatod be tíz rezgésmódban, hogyan vibráljon a párod fenekében a kis luxi játékszer.

A rezgés mellett egyedi léghullám- és impulzusmódokat is létrehozhatsz, amivel a stimulációk és ingerek száma gyakorlatilag végtelen – a plug-ilicious így egy olyan szexjáték, amivel minden egyes aktus totálisan egyedi lesz, de az biztos, hogy elképesztően intenzív. A behelyezés a tökéletesen formatervezett kialakításnak köszönhetően a lehető legszelídebb – persze előtte síkosítsátok be mind a plugot, mind pedig a nyílást –, viszont utána már elkeződhet a korlátlan gyönyörfelcsavarás és garázdálkodás.

Az análvibrátor előnye, hogy szex közben vagy előjátékkor is tudjátok használni – a barátnődnek így egészen komplex élmény-ingerbombákat detonálhatsz mindenhol, az análistól a vaginálison át a klitoriálisig és a bimbóizgatásig, olyan orgazmusokat okozva ezzel, amiken te is hátra fogsz hőkölni.

Verhetetlen dizájn és végtelen lehetőség

A plug-ilicious két szempontból is verhetetlen: méretének és alakjának köszönhetően análszüzeknek is tökéletes bevezető – viszont, ha már egészen komfortos a dolog, akkor az okos vezérelhetőségnek és az elképesztően erős vibrációs motornak köszönhetően az egészen hardcore, nem finomkodós menetekben is abszolút társatok lesz. Ebből pedig következik, hogy a párod is felkészül ezzel magára az anális szexre is, szóval nincs olyan aspektusa a plug-iliciousnek, amiért ne imádná mindkét fél.

A Satisfyer plug-ilicioust többféle színben beszerezhetitek a Vágyaim.hu-ról 18 890 forintért – de ha hozzácsaptok egy síkosítót is a weboldalról és így húszezer forint felett vásároltok, akkor a Glamour-napok keretében (április 9-10) húsz százalék kedvezménnyel vehetitek meg ma és vasárnap is.

Szerintünk nem érdemes teketóriázni: egy borzasztó profi termékről van szó, amivel olyan dimenziókat nyithattok meg a szexben, amelyekről eddig nem is álmodtatok. Jó szórakozást kívánunk!

(Fotók: Soledad Fernandez, Vágyaim.hu)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Nem ez a lány fog lehűteni a kánikulában