Egetrengető orgazmust adnál a barátnődnek? Akkor a legjobb helyen jársz

Méghozzá egy vibrátor és egy okosteló kell csak hozzá. A csajod orgazmusa szó szerint egy applikációnyira van.

Ha a testi élvezetekre gondolsz, azért nem az első tíz szóban van benne, hogy okos vagy intelligens, mechanikus vagy gépies dolgok lennének, igaz? Teljesen egyetértünk veled – azaz egyetértettünk egészen addig, amíg ki nem próbáltuk a Satisfyer Mono Flex vibrátorát.

Kezdjük az elején: a Mono Flex egy okos, vízálló vibrátor, amit olyan hölgyek fognak elképesztően imádni, akiknek a hüvely és a csikló együttes izgatása kell ahhoz, hogy a hetedik mennyországba érkezzenek. Ugyanis a Mono Flexet két erős motorral szerelték fel és két végződéssel:

De ez még csak a kezdet, ugyanis a Mono Flexet okostelefonról lehet irányítani a Satisfyer Connect alkalmazással: és itt léptek be ti, férfiak, ugyanis a párotok teljesen a kezetekbe adhatja egy appal a szexjáték irányítását. Az alkalmazás által (tehát a kezedben a telód, a csajod kezében pedig a vibrátor) te szabod meg, hogyan stimulálod a csiklóját és a hüvelyi részt;

Ha egymástól távol vagytok, akkor is működik az app, hozzá pedig szexi videóchatet is tolhattok és kiélhettek például pár nagyon mocskos, izgalmas pornófantáziát is a vibrátorral és a webkamerával.

A használata – amit a készülék gombjaival is állíthat a hölgy – nagyon kényelmes: rugalmas, bőrbarát anyagának köszönhetően könnyedén igazodik a test vonalaihoz. Külön pozitívumok, hogy a két külön motort is lehet állítani, egyrészt erősség, másrészt rezgésmintázat tekintetében, így nagyon sokáig el lehet játszadozni az elegáns kis játékkal.

A játszadozás pedig nem áll meg a hálóban vagy mondjuk a kanapén, ugyanis vízállósága miatt simán lehet kádban vagy zuhany alatt is élvezni a bizsergést. Szintén nagyon díjazandó, hogy a csiklóizgató, kisebb rész könnyedén a megfelelő helyre igazítható, miközben a másik része bent van a hüvelyben – ez óriási pirospont, mivel némely hasonló terméknél nagyon nehéz a két izgatást tökéletes helyre passzintani.

A Satisfyer Mono Flexet alapból 16 990 forintért rendelheted meg a Vágyaim.hu oldaláról – most viszont nagyon-nagyon megéri lecsapni rá, ugyanis szeptember 12-én és 13-án csupán 6 295 forint a termék. Ez olyan deal, amiről szerintünk ne maradj le, mert egy hihetetlenül szexi csiklóizgatóról van szó, amit szex közben is könnyedén alkalmazhattok. Mi mindkettőt nagyon ajánljuk és csak annyit mondunk: a kettő nem zárja ki egymást!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.