Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A válogatottunk és Kassai Viktor után újabb magyar szereplő marad le a nyári labdarúgó-világbajnokságról: ifj. Knézy Jenő. A riporter büntetőpere miatt került ki az utazókeretből, súlyos testi sértés kísérlete és könnyű testi sértés miatt bűnösségét megállapította a bíróság és felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.

A hír igaz, nem közvetítek Brazíliából, de ennél többet az ügyről nem mondhatok” – nyilatkozta a Blikk-nek Knézy. Az MTVA sajtóosztálya is megerősítette, hogy nem vesz részt a világbajnokságon kommentátorként, de nem indokolták. Gyanítható, hogy szurkolóként sem nagyon, miután ifj. Knézy asszonyverés (súlyos testi sértés kísérlete és könnyű testi sértés; értsd: 2008 augusztusában – állítólag – eltörte akkori kedvese állkapcsát) miatt büntetőeljárás alatt áll, sőt, most a megismételt eljárásban elsőfokon bűnösségét is megállapította a bíróság és felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte. Az ítélet nem jogerős, a sportriporter fellebbezett. De a vébéről lemarad.

Knézy kiesésével már a mennyiség is gondot okoz az MTVA-nak, nem csak a minőség, ami amúgy is fájó pont. Maradt Gundel Takács Gábor, Menczer Tamás, Mezei Dániel és P. Fülöp Gábor. Pedig Jenő dumája néha elég jó, a csank jánosos kifakadása epikus volt, még meg is szavaztattuk, hogy vajon kirúgják-e miatta.

(Forrás: blikk.hu)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.