Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hiába forgatott fel mindent a #metoo, a kitartottságban valamiért nem köszöntött be a nemi egyenlőség kora. Egy korosodó oligarchának még mindig sokkal könnyebb betáraznia tátott szájú instamodellekből, mint egy milliomos nagyinak selyemfiúkból.

A legfontosabb, hogy az emberek mindig is elnézőbbek voltak, ha egy őszülő halántékú kiskirály jobbján láttak tipegni egy huszonéves csitrit, mintha egy tehetős matróna parádézna valakivel, aki az unokája lehetne. Az utóbbi években egyébként is egy egész seregnyi hivatásos aranyásó munkálkodott azon, hogy még magasabbra kerüljön az a bizonyos ingerküszöb.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Míg itthon több profi golddiggernek is sikerült úgy körbeszaladgálnia a médiában, hogy közben még csak el sem pirultak, ezzel szemben igen nehezen futhatna be influenszerkarriert egy fiatal szépfiú, ha elszegődne egy elhunyt gyártulajdonos özvegye mellé díszmajomkodni. Ez pedig, ha belegondolunk, echte felháborító.

Hiszen rátapadni egy nyugdíjaskorú szupergazdagra olyasmi, amivel megspórolható egy csomó macera, és úgy lehet az emberből akár fánkozó-tulajdonos, hogy simán szkipelheti az ehhez általában szükséges kemény munkát.

Szóval a kitartó melón kívül egész sok mindenre hajlandó, jóképű és ambiciózus férfitársaink nevében is kikérjük magunknak, hogy nekik eddig a Gerbeaud teraszán kellett rohadni naphosszat, mire egy huncut kedvű nagymama hajlandó volt meghívni őket egy üveg pezsgőre.

Jenő segít Rozika néninek... elkölteni a nyugdíját

Pedig egy ideje már működik Magyarországon is olyan társkereső, ami összehozza az aranyásókat az aranybányákkal, de hiába, az is inkább a hímnemű millereknek és a nőnemű pros Sugar Babyknek kedvez, így a dzsigolókat még mindig nem sikerült rehabilitálni.

Eddig.

Könnyen lehet, hogy ez az áldatlan állapot hamarosan megváltozik, a Bucks Media Ltd. nevű brit médiacég ugyanis befoglalta a sugarmummy.hu domaint, ami annyira beszédes, hogy képtelenség félreérteni.

A cég egyébként 2014 decembere óta működik, és végigböngészve a vele kapcsolatban nyílt forrásból elérhető információkat, bátran kijelenthetjük, hogy eddig nem igazán sikerült nekik az áttörés. Na de majd most! Ha arra készülnek, amire gondolunk, akkor hamarosan beröffenthetik Magyarország első, kifejezetten hímringy – bocsánat, azok a csúnya beidegződések! – Sugar Boyoknak és Sugar Mummyknak szóló társkeresőjét.

Mindegy, ha ilyesmire vállalkozol, egyébként sem lehetsz nagyon válogatós.

Van néhány szavunk az eddigiekhez is:

(Fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.