Syd Wilder egyébként egész sokmindent csinál; countryénekes, komika, színész, modell, író, rádiós és szinkronszínész... egy éve pedig hivatásos jónő és péniszkritikus. A legtöbbet az utolsó kettővel keres.

Syd tavaly áprilisban regisztrált az OnlyFansra, egy év alatt pedig sikerült bekerülnie a platformon a legtöbbet kereső felső egy százalék közé, ami, ismerve, mennyi pénzt lehet az oldalon összeszedni, annyit jelent, hogy a hölgy ma már milliomos.

Mindezt saját bevallása szerint az egyik exének köszönheti, aki a szakítás hevében odaköppintette neki, hogy "Menj fel az OnlyFansre!", ő pedig erre úgy gondolta, hogy "Tudod mit? Oké!".

Nyilván nemcsak a külsejének köszönheti, hogy azóta zsákszámra termeli ezzel a pénzt, de azért nem hátrány, hogy Syd így néz ki:

Ő maga azt is elmondta, hogy a zártkörű meztelenkedés felfutásával párhuzamosan elkezdett rengeteg kéretlen péniszfotót kapni privát üzenetekben, ami kezdetben egy kicsit zavarta, de aztán ebben is meglátta a piaci rést.

Ma már ugyanis azzal is rengeteget keres, hogy kritikákat ír a kapott fotókon szereplő farkakról. Egy írásos minősítésért 50 dolcsit, egy hangüzenetben megfogalmazott kritikiáért 100-at kér el, és mivel egyik sem kerül neki két percnél többe, a postaládájában pedig szó szerint sorakoznak a péniszek, már csak ebből is királynő módjára meg tudna élni.

Itt van még néhány sterilre retusált kép, ha az eddigiek nem elégítették ki a kíváncsiságodat. (Máshol sem kapsz sokkal életszerűbbet.)

Ha nincs a közeledben senki, akit megkérdezhetnél arról, mit gondol a farkadról, Syd az OnlyFansen áll rendelkezésedre.

(via)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Nem tudjuk eldönteni, hogy ez a lány vízitündér vagy nimfa