Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szexszel kapcsolatban sok tabutéma van, de ez talán az egyik legnagyobb. Szóval mi van azokon a bizonyos napokon, mikor a hölgyeménynél pár napig pirosra festik a játszóteret? Néhány pro-kontra érv a ciklus közbeni szexről.

Kontra: Itt VÉÉÉÉÉÉÉR fog folyni

Igen, ami nem meglepő: az anyatermészet nem volt túl kegyes nőtársaival szemben ezzel a párnapos ráátkozással. Sok férfit, sőt, a legtöbb férfit kifejezetten taszítja, hogy a menstruációs ciklus alatt szeretkezzenek a párjukkal; egyrészt minden pecsétes lesz, a lepedőtől kezdve a takarón át a testetekig, ami hatalmas mosás-zuhanyzás-takarítás kombót hoz az uszályán.

Másrészt a szagok is elég mások: a vérnek szúrós, fémes szaga van, így a szex közbeni fülledt, test-a-testtel illat megváltozik, ami újfent kevésbé vágykeltő. Harmadrészt azt is megértjük, hogy ha alapjáraton szereted is kielégíteni orálisan a barátnődet, ezeken a napokon nem érzed magad annyira vámpírnak, hogy belefolyj ebbe a sztoriba. Végül pedig, ha valahogy mindezeket zárójelbe is tudod tenni, még mindig rajtad van a para, hogy a csajodnak fáj a hasa, nincs jól, hiszti van – úgyhogy végül is csak pár napot kell kibírni, mit neked az; jóval több a negatívum mint a nyereség.

Nade. 

Mi van akkor, ha mondjuk távkapcsolatban vagytok, két hónap után végre találkoztok öt napra és pont akkor csap be a mennykő? Ha lefoglaltatok egy felhőtlen, ágybanfetrengős nyaralást kettesben, és akármilyen gondosan kimatekoltátok a napokat, a szemétláda mégis hat nappal előbb akar megjönni? Könnyen lehetnek olyan helyzetek, mikor orbitálisan egymásnak akartok esni, vagy egymásnak kell esnetek ilyenkor, mert nincs máskor lehetőség és elrontana mindent, ha emiatt kihagynátok a szexet.

Úgyhogy jöjjenek azok a bizonyos pro érvek.

Elélvezhetsz benne

Igen, igen, mindig van az az egy százalék, hogy teherbe eshet, de ez óvszerrel való szeretkezéssel, fogamzásgátlóval és spirállal is ott van; nem lehet teljesen úgy védekezni, hogy ne legyen ott az a nüansznyi kockázat. Tényleg, kérdezz meg bármilyen nőgyógyászt. De a tudomány jelenlegi állása – és számtalan gyakorlati bizonyíték – szerint a menstruációs cikluskor, azaz a méhnyálkahártya lelökődésekor szinte lehetetlen a beágyazódás és a megtermékenyülés. Úgyhogy ha eddig óvszerrel vagy időben-kihúzós módszerrel toltátok, akkor annyi pozitívuma van a ciklus közbeni szexnek, hogy elengedheted magad benne. (Ha fogamzásgátlót használna a hölgy, akkor a menstruációs baki kilőve, mivel a tabletta pontosan behatárolja a napokat, és tovább is lehet szedni a következő levelet, ha késleltetni szeretné, úgyhogy ezt a verziót ki is lőhetjük.)

Iszonyúan be van indulva

A nőknek két hatalmas átkuk van a menstruációval: az egyik, hogy az első nap pokoli, a másik meg, hogy utána végig, amíg a ciklus tart rettenetesen kívánják a szexet. A vérzés ideje alatt a libidója az egekben táncol, a hormonháztartás leginkább a hálószobában tevékenykedik, a megváltozott hormonszint, illetve az alhasi vérbőség is okozhatja, de a legtöbb nő tényleg kaparja ilyenkor a falat, mert nagyon kívánós, de nem lehet belőle semmi. Szóval, ha azért nem mennél neki a menetnek, mert félsz, hogy fáj a hasa és csak be akar kucorodni melléd filmet nézni, akkor tévedsz: ez csak a legelső nap, utána már szabad a pálya. Sőt: az egész ciklus alatt VIP jegyed van az izgalmi állapotának főpáholyába.

Síkosítás: Pipa

Egyrészt tényleg valószínű, hogy nagyon rá van indulva a témára (ami nedvesít), másrészt pedig ilyenkor a hüvely mondhatni elég nedvesen van tartva, méghozzá folyamatosan - úgyhogy nincs kifejezetten szükséged síkosítóra.

Megbánthatod az elutasítással

Na ez a harmadik átok a menstruációval kapcsolatban a nőknél: még akkor is, ha nincs így, úgy érzik, szörnyen néznek ki. Folyton azt érzik, hogy felpuffadt a hasuk, hogy a bőrük más, hogy pattanásaik nőnek meg effélék. Tehát az állapot: Egyrészt fel van húzva a vörös zászló, ami leginkább szexstoppot jelent. Közben meg rettenetesen kívánósak, de úgy tényleg, elemi szinten. Harmadrészt viszont azt érzik, hogy nem vonzóak. Na ezt rakd össze, de a legtöbb nőnél tényleg ez a helyzet. Így ha visszautasítasz egy bátor hajózást a Vörös tengeren, főleg, ha ő kezdeményez, akkor készülj fel rá, hogy magába fog zuhanni kicsit. Mert azt gondolja, hogy azért utasítod vissza, mert így nem vágysz rá, nem néz ki jól estébé.

Végül, ha nem szeretnéd nyelvvel kielégíteni, akkor bevethetsz egy csiklótojást vagy csiklóizgatót is, melyek garantálják a klitoriális orgazmust (neked pedig nem lesz piros a szád).

Úgyhogy talán gondold végig, hogy jobban taszítanak-e a negatívumok még ezek után is, és vajon egy-egy kivételes esetben vajon nem-e királyabb húzás bejátszani a szexet, mikor nála osztják a mikuláscsomagot. Mert azért összefoglalva lásd be: ennek az elég átkos pár napnak is megvannak a maga pozitívumai.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.